2777
2789
عزیزم خیلی ترسناکه واقعا متاسفم بخاطر تجربت درک میکنم چقد ترسناکهالان بهتری؟

اره یک سال و نیم گذشته هنوز ولی قرص افسردگی میخورم یک سال تراپی رفتم

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

الان داشتم یدونه میخوندم دختره شب خونه پسره رفته بود ، پسره نماز خوند روبه روش و بعدش بغلشم کرد و گف ...

دروغه تاپیک فیک بود

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه نکن اجی اون یه روز بد تاوان میده

پسر عمه مامانم با یکی توو رابطه بود بعد حتی دختر بودن طرفم گرفته بود بعد با یکی دیگه آشنایی بود عموی دختره اینارو می بینه میگه باید عقد کنین آبرومون میره و با دختره ازدواج کرد

الان اون دختره روزگارشو خراب کرده از بس که اذیتش میکنه ، هر روز میگه من تقاص اون دختره رو میدم که دختر بودنش رو گرفتم و رفتم سراغ یکی دیگه

پسر عمه مامانم با یکی توو رابطه بود بعد حتی دختر بودن طرفم گرفته بود بعد با یکی دیگه آشنایی بود عموی ...

ای وای چقد بد

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

خدایی این بدحال بووودچیش درونگرا بود😂😂😂😂

درونگرا رو نمیدونم، اما کم صحبته...

از این عادتای خرکی داره ولی،

یه بار خواستیم بریم دیت، با موتور اومد دنبالم منو برد پارک،

مرتیکه با ۱۹۱ قد و ۱۱۰ کیلو وزن نشست رو تاب گفت هولم بده،

تهش تاب از جا در اومد، هم تاب شکست هم باسن اون،

ماهم فرار کردیم🤷🏻♀️

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

الان داشتم یدونه میخوندم دختره شب خونه پسره رفته بود ، پسره نماز خوند روبه روش و بعدش بغلشم کرد و گف ...

رمان خون متوهمیه😂😂اینجا کاربرا فانتزی هاشون رو میگن

'در اندک من تویی فراوان یا رب...' ☁️🫧️

عزیزم کجاش باور نکردنیه کم از این عتیقه ها داریم؟ تازه روز به روز حجمشون داره بیشتر میشه

🫤🫤🫤خیلی حرکت بدیه حالا شاید بین دخترا دوتا دوست طرف بگه بیا برای خودت رو حساب کن اما پسر رو ندیدم

من یکی از رفقای مجازیم که امسال همو دیدیم همیشه تولد و روزهای مهم زندگیش براش نقاشی چهره و..می کشیدم ...

بی لیاقت بوده ارزش دوستی مثل تورو نداشته

پسره با دمپایی ملی اومده بود دیت

یکی دیگش هم خیلی بوی بد عرق و ... میداد همچنین بوی صابون که حالم بد میکرد بعد فهمیدم یه نوع ادکلن بوده

یکی هم تو گروه دانشگاه بعد که گفتم نمیخوام باهم باشیم، پیام منو ریپ میزد که من سواستفاده گرم و فلان آخر رفتم پی وی شماره کارت گرفتم انداختم جلوش بی شخصیت

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

با یه پسر گلفروش رفتم دیت

یه شاخه گل برام نیاورده بود !!!

گفتم از مغازه میای یه ششاخه گل میلوردی حداقل . گفت از دختر بکن خوشم نمیاد . بعدشم گفت میای بریم خونه ؟!!! خاک بر سر هولش کنن نکبت

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد