2777
2789
شیرزن 😎🫶🏻

والا فک کرد خیلی زرنگه حالا من خوشم میاد بهم داره این چیزا رو میگه انتظار داشت منم تایید کنم حرفاشو حقشو گذاشتم کف دستش

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقااااا حالا بابای من اصلا راضی نبود من ازدواج کنم تمام مدتی که خونه ما بودن بابام با اخم به پسره ...

با خودش گفته اینا گول پزشکی منو میخورن نونم تو روغنه میشم داماد سرخونه پدر زن پولدارم خرجم میکنه اما زهی خیال باطل😂

با خودش گفته اینا گول پزشکی منو میخورن نونم تو روغنه میشم داماد سرخونه پدر زن پولدارم خرجم میکنه اما ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقاااااا

فکر کن تو خونه خودم در حالی که از نون و نمک خودمون میخورد بهم میگفت تلاشی نکردی برای زندگیت بابات پشتت بوده چون من پیرا میخوندم ایشون پزشکی همش میگفت نمیخوای دوباره کنکور بدی رشته ات آینده ای نداره ها

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقاااااا فکر کن تو خونه خودم در حالی که از نون و نمک خودمون میخورد بهم میگفت تل ...

عجب سمی بوده دهن سرویس😂😂😂 باید میگفتی برام مهم نیست رشته ام آینده داشته باشه یا نه در هر صورت بابام پشتمه😎😂

عجب سمی بوده دهن سرویس😂😂😂 باید میگفتی برام مهم نیست رشته ام آینده داشته باشه یا نه در هر صورت باب ...

دو روز کلا در ارتباط بودیم ولی تا دو سال میتونم به رفتاراش بخندم سم فقط خودش و خودش 🤣🤣🤣🤣

ازینفرشنیدم برااشنایی ونامزدی دختروپسرمیرن کافه بستنی ۶۰ هزارتومنی میخورن موقع برگشت پسره میگه من پو ...

😂😂😂😂چجوری روش شده

'در اندک من تویی فراوان یا رب...' ☁️🫧️