2777
2789
عنوان

ازدواج

166 بازدید | 21 پست

دوستان متاهل و تجربه دار لطفا رهنماییم کنید. اینکه تا آخر عمر ازدواج نکنم بد نیست؟ من ۲۵ سالمه اما اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم. از زندگی مشترک میترسم. خیلیا که منو میبینن میگن خوشگلی اگر یه مورد خوب داشتی ازدواج کن بعدا تنهایی اذیتت میکنه و پشیمون میشید. ممنون میشم تجاربتون رو به اشتراک بذارید. فکر میکنم اگر برم دنبال آرزوهام و پیشرفت کنم خوشحال خواهم بود اما از طرفی هم میترسم پشیمون بشم وقتی سنم بالا میره کهچرا هیچ همراهی کنار خودم ندارم

رسیدن به آرزوها و اهدافت مانع ازدواج نمیشه

اگه طرفت آدم حسابی باشه باعث پیشرفتتم میشه

ازدواج از روی فشار اطرافیان نباید باشه خودت یه روزی نیاز به یه همدم و شریک زندگی پیدا میکنی

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

برو دنبال آرزوهات و پیشرفت کن هر چ ک تو این مسیر جلوتر بری پسرایی ک سر راهت قرار میگیرن خیلی بهترن اون موقع میتونی دوباره از اول تصمیم بگیری ک همچنان مجرد بمونی یا ازدواج کنی

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم آخه هر کسی یه دیدگاهی نسبت به این قضیه داره

اما من به شخصه چون مجردیم خیلیییییی خیلییی اذیت شدم خب متاهلی رو ترجیح میدم و ازدواج کردم تو سن کم

پشیمون هم نیستم چون خیلی جاها وقتی خواستم دست از پیشرفت برای رسیدن به هدفم بکشم شوهرم پشتم بوده و کاری کرده که ادامه بدم

یا به چیزایی که پدرم دوران مجردی اجازشو بهم نمیداد الان شوهرم همراهم هست و جلو پیشرفتمو نمیگیره

🫂🤍

رسیدن به آرزوها و اهدافت مانع ازدواج نمیشهاگه طرفت آدم حسابی باشه باعث پیشرفتتم میشهازدواج از روی فش ...

آره الانم بعضی وقتا حس میکنم ولی چون موردایی که پیش میان هیچ کدوم حس میکنم مناسب من نیستن کلا نا امید شدماز طرفی نمیخوام وارد رابطه های یکی دو روزه بشم...

کلا یه ترس بزرگ دارم نسبت به ازدواج

نمیدونم آخه هر کسی یه دیدگاهی نسبت به این قضیه داره اما من به شخصه چون مجردیم خیلیییییی خیلییی اذیت ...

چقدر عالی انشالله که خوشبخت باشید. من خیلی سختی کشیدم اما میترسم نتونم انتخاب خوبی داشته باشم

آره الانم بعضی وقتا حس میکنم ولی چون موردایی که پیش میان هیچ کدوم حس میکنم مناسب من نیستن کلا نا امی ...

رابطه های امروزی رو که بریز دور

الان دانشجویی سرکار میری؟

ببین هرچی جایگاه اجتماعیت رو بالاتر ببری با ادم حسابیا رفت و آمد کنی کیس های مناسبم پیدا میشه

نگران این خواستگارای خل و چل نباش🤭😁

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

برو دنبال آرزوهات و پیشرفت کن هر چ ک تو این مسیر جلوتر بری پسرایی ک سر راهت قرار میگیرن خیلی بهترن ا ...

درسته هر چی جلوتر میرم بیشتر متوجه میشم.

فاکتور اینکه تو رابطه نرفته باشی چقدر مهمه؟ و اینکه درست زندگی کنی نتیجه مثبت تزندگی داره

آخه شنیدم میگن خرابا شانس دارن

درسته هر چی جلوتر میرم بیشتر متوجه میشم. فاکتور اینکه تو رابطه نرفته باشی چقدر مهمه؟ و اینکه درست ز ...

اینو میگن چون اونی ک همه رو امتحان کرده قطعا بهترین مورد رو برمیداره ولی اون دختری ک تا حالا با کسی نبوده تجربه ای نداره ارتباطاتی نداره مجبور از بین گزینه هایی ک براش پیش میان انتخاب کنه ک ممکنه انتخاب خوبی نبوده باشه

شما نیاز نیست با هر پسری ک آشنا میشین برین تو رابطه ک کیس های بهتری برای ازدواج داشته باشی فقط کافیه تو جامعه باشی ، اجتماعی باشی و ارتباطاتت رو قوی نگه داری

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

اینو میگن چون اونی ک همه رو امتحان کرده قطعا بهترین مورد رو برمیداره ولی اون دختری ک تا حالا با کسی ...

من روابطی در حد آشنایی داشتم ولی وقتی دیدم بدردم نمیخوره دیگه ادامه ندادم رابطه جدی نداشتم تو جامعه هستم اما وارد روابط سطحی هم نمیشم چون از دل و جون مایه میذارم و اصل رو بر پاکی نگه داشتم برعکس خیلیا تو این دوره زمونه

خیلی به خودت بستگی داره

از طرفی پشتت به یکی گرمه هواتو داره ولی خب مسئولیت داره

از طرفی هم میشه هردو رو جلو برد یعنی مانعی برای پیشرفتت نیست به شرطی که با اون آدم مناسبت ازدواج کنی

💍❤️{کاربر قدیمی} #برای_ماکان❤️🩹 یا لثارات الخامنه ای✊🏻منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠