2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله منظورم از روابط سطحی یک ساعت بیرون رفتن و در حد صحبت بوده که ادامه هم نداشتهمن نسبت به دخترای ال ...

نه دیگه ببین مثلا همسر یا خاستگار آیندت حتی بدونه بیرون رفتی باهاش هزار تا داستان تو ذهنش ساخته میشه

نه دیگه ببین مثلا همسر یا خاستگار آیندت حتی بدونه بیرون رفتی باهاش هزار تا داستان تو ذهنش ساخته میشه

به هر حال فکر میکنم واسه هر دختری پیش میاد به خصوص دختری که تو اجتماع هست دانشگاهمیره میره سرکار جاهای مختلف میره

کسی که واسه یه بیرون رفتن ساده تو ذهنش داستان میسازه فردا روزم باهاش بری تو رابطه واسه هر چیزی داستان قراره بسازه یا آدم بد بین و مشکل داری هست از نظر ذهنی

دختر پسرای الان همزمان با صد نفر هستن همه کار میکنن

کسی که راه واسش بازه اما ترجیحش درست بودن باشه به نظرم پسری که همچین ادمی تو زندگیش باشه زندگیو برده

قطعا کسایی که تجربه دارن میتونن کمک کنن

تجارب ادما فرق داره

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

دختر پسرای الان همزمان با صد نفر هستن همه کار میکننکسی که راه واسش بازه اما ترجیحش درست بودن باشه به ...

خوب با صد نفر رابطه داشته باشیم پس تعهد به خودمون این وسط چی هست