2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

غیرحضوری که بهتره استراحت می کنی

چه استراحتی من لحضه های زندگیم همش گذشت مبخام تجربه کسب کنم همش کرونا زلزله جنگ

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

چه استراحتی من لحضه های زندگیم همش گذشت مبخام تجربه کسب کنم همش کرونا زلزله جنگ

تو دانشگاه دقیقاً چه تجربه ای میشه کسب کرد؟🫤البته نمیدونم شاید کلاسا شما منظم هستن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

تو دانشگاه دقیقاً چه تجربه ای میشه کسب کرد؟🫤البته نمیدونم شاید کلاسا شما منظم هستن

من مهندسی میخونم رشتم کلا عملیه و مجازی نمیفهمم حضوری باید بریم تو پتروشیمیا جدای از اونم درس زندگی تو خوابگاه میگیری

حوصله داریا خونه که عالیه میخوری میخوابی زیر کولر

تابستون نمیریم که بیشترش پاییز و زمستان و بهاره😂

بعد آدم دانشگاه خوب بره خب دلش تنگ میشه خدایی

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من مهندسی میخونم رشتم کلا عملیه و مجازی نمیفهمم حضوری باید بریم تو پتروشیمیا جدای از اونم درس زندگی ...

این تجربه هم ارزشمنده اما یکسری به خاطر هزینه یا شرایط خانوادگی یا شرایط کلاسا که یکیش صبحه یکیش عصر دوست دارن غیرحضوری بمونه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

این تجربه هم ارزشمنده اما یکسری به خاطر هزینه یا شرایط خانوادگی یا شرایط کلاسا که یکیش صبحه یکیش عصر ...

ما از صب کلاسیم تا عصر ولی ترجیحش مبدم از بیکاری

ما از صب کلاسیم تا عصر ولی ترجیحش مبدم از بیکاری

خب برنامتون را خوب چیدن