shapgh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 553 عنوان دانشگاه 118 بازدید | 17 پست دلم خیلی تنگ شده کاش حضوری شه با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ... دیروز | 18:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 19070 منم 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 14070 غیرحضوری که بهتره استراحت می کنی فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
shapgh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 553 منم 😭😭🩷 با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...
shapgh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 553 غیرحضوری که بهتره استراحت می کنی چه استراحتی من لحضه های زندگیم همش گذشت مبخام تجربه کسب کنم همش کرونا زلزله جنگ با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 14070 چه استراحتی من لحضه های زندگیم همش گذشت مبخام تجربه کسب کنم همش کرونا زلزله جنگ تو دانشگاه دقیقاً چه تجربه ای میشه کسب کرد؟🫤البته نمیدونم شاید کلاسا شما منظم هستن فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
shapgh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 553 حوصله داریا خونه که عالیه میخوری میخوابی زیر کولر والا ادم میمونه چی بگه بهتون با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...
shapgh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 553 تو دانشگاه دقیقاً چه تجربه ای میشه کسب کرد؟🫤البته نمیدونم شاید کلاسا شما منظم هستن من مهندسی میخونم رشتم کلا عملیه و مجازی نمیفهمم حضوری باید بریم تو پتروشیمیا جدای از اونم درس زندگی تو خوابگاه میگیری با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 19070 حوصله داریا خونه که عالیه میخوری میخوابی زیر کولر تابستون نمیریم که بیشترش پاییز و زمستان و بهاره😂بعد آدم دانشگاه خوب بره خب دلش تنگ میشه خدایی 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 14070 من مهندسی میخونم رشتم کلا عملیه و مجازی نمیفهمم حضوری باید بریم تو پتروشیمیا جدای از اونم درس زندگی ... این تجربه هم ارزشمنده اما یکسری به خاطر هزینه یا شرایط خانوادگی یا شرایط کلاسا که یکیش صبحه یکیش عصر دوست دارن غیرحضوری بمونه فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
shapgh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 553 این تجربه هم ارزشمنده اما یکسری به خاطر هزینه یا شرایط خانوادگی یا شرایط کلاسا که یکیش صبحه یکیش عصر ... ما از صب کلاسیم تا عصر ولی ترجیحش مبدم از بیکاری با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 14070 ما از صب کلاسیم تا عصر ولی ترجیحش مبدم از بیکاری خب برنامتون را خوب چیدن فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
shapgh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 553 مهر ماه حضوری میشه دانشگاه ها؟ ایشالا با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...