2777
2789
عنوان

ناراحتم

329 بازدید | 28 پست

چند ماهه نرفتم خرید دارم می ترکم چرا اوضاع اینطوریه؟ تا کی آخه؟ شوهرم چهار ماهه حقوق نگرفته چقد سخته اصلا فکرشو نمیکردم خرید انقد تو روحیه م تاثیر داره   نه جدی ناراحتم   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم برو چند دوسه تا لاک بخر کش مو بخر مگه چقد میشه خیلی تو روحیه آدم تاثیر داره .. منکه واقعا حالم بد میشه میرم لاک میخرم لاک میزنم😂😂😂😂 انقد خوبه که نگووووووو

همیشه یک نفر پشتِ شلوغی های خیالت هست که مدام دوستت دارد ... که مدام دلتنگِ توست ... و تو ، مدام بی‌خبری !

منم دیروز رفتم ی لاک و ی رژ و ی تاپ شلوارک خریدم کلی روحیه ام عوض شد😁واسه دخترمم دوتا گل سر خریدم تا اونم روحیه اش عوض شه😎

شما هم برو چندتا چیز کوچیک بخر واقعا روحیت عوض میشه با همونا

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
من اگر نتونم  خرید کنم میرم مغازه ها را تماشا میکنم روحیه ام عوض میشه

من اينجوري داغون ميشم وقتي ببينم ولي نتونم بخرم

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
تو این ماه عزیز دعا کنین برا همه ی گشایشی پیش بیاد .ما با کلی بدهی داریم دست و پنجه نرم میکنیم.ی پرو ...

فقط شانس بياري وگرنه ديگه مشكلاته اين مملكت باهيچ دعا و ثنايي حل نميشه

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز