2821
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم برو چند دوسه تا لاک بخر کش مو بخر مگه چقد میشه خیلی تو روحیه آدم تاثیر داره .. منکه واقعا حالم ...

همینکارو کردم تا چند روز خوب بودم دوباره حالم بد شد 

من اينجوري داغون ميشم وقتي ببينم ولي نتونم بخرم

چه جالب! چقدر فرق داریم من و شما؟! حالا همونش هم شوهرم نمی‌برد منو نگاه کنم ها! کلی ناز می‌کنه! گاهی حتی تو کانال های تلکرام و اینا لباس ها و کفش و ظروف را میبینم کیف میکنم، تازه اگر تو کانالهای هنری هم عروسک و اینها را ببینم روحیه ام عوض میشه انگار اونا رو خودم درست کردم🤗😄

من خیلی وقته خرید نکردم. اصلا یادم نمیاد اخرین بار کی بود. 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

الان با جاریم رفتیم بیرون اون انگور قرمز خرید کیلو ۱۵هزار اومدیم خونه دخترم ۳سالشه میگه مامان چرا توانگور نمیخری😐گفتم توکه اونجا نگفتی تازه جاریم یه خوشه بهش داد دیشبم باباش هلو وخیار وگوجه سبز وبستنی خریده وای به حال کسایی که ندارن همینارم بخرن😢

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

الان با جاریم رفتیم بیرون اون انگور قرمز خرید کیلو ۱۵هزار اومدیم خونه دخترم ۳سالشه میگه مامان چرا تو ...

آره بچه ها که خیلی به این چیزا حساسن و توجه میکنن. من دیروز رفتم آلبالو خریدم . یه خانومی هم با بچش بود بچش هرررچی التماس کرد مامان آلبالو بخر مامانش نخرید هی میگفت پسرم بخدا پول ندارم   نمیدونستم باید چیکار کنم میخواستم یذره بگیرم بدم به بچه ترسیدم مامانش ناراحت بشه یا شرمنده بشه.  

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

واقعن راس میگی. بچه ها واقعن فقر داره تومملکت بیداد میکنه

آره به خدا دیگه تا این خراب شده یکم میوه رو ارزون نکنه بیرون نمیبرمش والا با این حقوقا بودجم به همه چی نمیرسه،الانم فقط اعصابم خورده،میگم مامان چرا نگفتی خب میگفتی من میخریدم میگه مگه پول داشتی😔

آره بچه ها که خیلی به این چیزا حساسن و توجه میکنن. من دیروز رفتم آلبالو خریدم . یه خانومی هم با بچش ...

آره ناراحت میشد طفلک مامانشم تقصیری نداشت وقتی نداشته باشه چیکار کنه

هیچ وقت اوضاعمون اینطوری نبود از وقتی خونه گرفتیم و وام وبقیه قضایا سخت تو فشاریم.شوهرم اصلا ب روم نمیاورد دیروز میخواستم برم خرید موجودیشو تو موبایل دیدم دلم گرفت .خدا ب داد همه برسه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز