2777
2789
عنوان

بی پولی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 44 پست

عززم ما کل حقوقمون ماهی 20 تومنه.

البته اجاره وقسط نداریم

کلن من وشوهرم دل وام گرفتن وقرض کردن نداریم.

بعدم اونایی مه مافه و...میرن اکثرن پول همون کافه رو فقط دارن کهدترج میکنن برای نیازهای ضروری مجبورن به بقیه رو بندازن.

اطرافیان من خیلی ازاینا وجود دارن پول قرض میگیرن میرن مسافرت یا تو خوردوخوراکشون موندن بعدن میرن کافه و...بستگی به ذهنیتت داره.

من هنیشه فکر اینده هستم بدم میاد به کسی برای پول رو بندازم

وطنم🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درامد شما چطوره؟!

من ک بشخصه بیکارم مجردم ۳۷سالمه تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره و در اصل روستاس خیلی کوچیکه

پدرمم رفتگر بودن و الان بازنشسته س حقوقی ک میگیرن میره برا دوا درمان پدر و مادرم

ماهم دونفر كارمنديم.خونه و ماشين داريم.ولي متاسفانه دخل و خرج جور درنمياد.بايد مديريت كني كه واسه خرج خونه كم نياري.هرماه نيازهاي اساسي اولويت بندي ميشن و چيزاي غيرضروري مثل لباس و لوازم ارايش و رستوران و ... كم و كمتر ميشه تا يه جايي حذف ميشه ك البته الان شده!!هيچ دلخوشي واسه مردم نمونده ديگه اللخصوص قشر كارمند

بعد به ریشمون میخندن

اره به خدا ...یعنی چه زمانی میخواد درست بشه ؟ ؟یه بنده خدایی میگفت کسی درحقت هر ظلمی کرد ...شما آزمایشید برای اون..خدا صبرشما وانصاف اون رو میسنجه ..و تنها چیزی که بهم ثابت شده ..خدا از حق الناس نمیگذره وتوهمین دنیا جوابشونو میده ...حالا من نشستم منتظر🤔🤔🤔😁😁😉

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

اره به خدا ...یعنی چه زمانی میخواد درست بشه ؟ ؟یه بنده خدایی میگفت کسی درحقت هر ظلمی کرد ...شما آزم ...

متاسفانه هيچ عدالتي وجود نداره!هيچ كارمايي وجود نداره.سالهاست با اين حرفها خودمون رو گول زديم.گفتيم پس هرسختي آسونيه!!گفتيم با تلاش و كوشش و كار زياد موفقيت و رفاه حاصل ميشه .گفتيم درس بخونيم و در آينده مزد زحمتمونو بخوريم و جووني كيف دنيا رو بكنيم ولي همش حرف بود و حرف.اينجا كسي با زحمت و پول حلال به جايي نميرسه

متاسفانه هيچ عدالتي وجود نداره!هيچ كارمايي وجود نداره.سالهاست با اين حرفها خودمون رو گول زديم.گفتيم ...

بسیار بسیار بسیار بانو حرفتون رو قبول دارم ..متاسفانه کلمه به کلمه حرفاتونو تجربه کردم ..وبعدش دست خالی موندم ..من موندم با هیچی ..کسی هم قدرمونو نمیدونه ..یکسال دیگم چهل سالمه ...ولی اندازه چهل سال کیف وعشق وحال دنیا رو نبردم ...من فقط به تماشای جهان آمده ام ..اینقدر ظلم شده و حق خوری کردند درحقم ..ولی کارمایی ندیدم ...

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

بعضی خانم ها هستن آرایشگاه نمیرن...فقط فکر اینن که برای ناهار یا شام چی درست کنه؟چقدر روغن مصرف کنه تا آخر ماه بمونه؟ لباس پاره رو میدوزند و میپوشن تا فقط بتونن زندگی کنن همین.قدر داشته هاتون رو بدونین لطفا

💚الا بذکر الله تطمعن القلوب💚

بعضی خانم ها هستن آرایشگاه نمیرن...فقط فکر اینن که برای ناهار یا شام چی درست کنه؟چقدر روغن مصرف کنه ...

بعضیا هر ماه به فکر پول دارو شون هستن...همش استرس و گ.رونی دارو و بقیه خرج ها. بچه کوچیک باشه بهانه بگیره ...زندگی برای بعضی ها به سختی میگذره

💚الا بذکر الله تطمعن القلوب💚