2777
2789
عنوان

بی پولی😑

250 بازدید | 44 پست

اینکه اینقدر نداریم که دائما درحال دوتادوتا، چهارتا کردنم

یا نمیتونیم بریم یه خونه ی خوب

یا راحت نمیتونم برای بچم لباس و اسباب بازی بخرم

حالم بده و بده و بده

شما چجورین؟!

واسه پول باید تلاش کرد

خانه داری شما؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ...از اینکه کسایی کنارمند که حقمون رو خوردند وواسه همین زندگی لاکچری دارند ..حالم بده بده بده

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

واسه پول باید تلاش کرد خانه داری شما؟

انقدر تلاش میکنیم

از جایگاه قبلی عقب تر میریم

طلا میخریم

مییوفتیم تو ضرر

کار هم که هم من سرکارم، هم شوهرم، هم درامدهای دیگه مییاد

ولی مجموعش ۷۰هم نمیشه

زندگی ها سخت شده

مخصوصا تو این شرایط

سخت تر هم داره میشه

اونایی که باید بفهمن نمی فهمن

نونشون تو نفهمیدنه

سامان هستم کادر آزمایشگاه_سوال آزمایشگاهی داشتید در خدمتم🙏🌹

دقیقا این اتفاق برای من افتادهو این جالمو بدتر میکنه

بهشون که فکر میکنم ..انگار تو دلم یه خشمی هست ...تازه مجبورم باهاشون درنهایت احترام ولبخند باشم ..خدایا حکمتتو شکر 🙃🙃

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "