2777
2789
عنوان

دکترای بیکار

178 بازدید | 26 پست

سلام دوستان شما اطراف تون دیدین که کسی با سن مثلا 40 سال، با مدرک دکترا بیکار باشه؟ یعنی نه اینکه نخواد ولی نتونه بره سرکار (چون در جریان هستین که آزمون های استخدامی که سخت هستند و نهایت یک نفر می خوان و با لیسانس هم میشه ثبت نام کرد، فقط دکترا سبب میشه که با سن بالا هم بتونی شرکت کنی) هئیت علمی هم الانا زیاد نمی گیرن یا بخوان بگیرن باید کلی مقاله و... داشته باشی.

هر جور شده کار نامربوط میرن لیسانس بیکار دیدم دکتری ندیدم

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تا دلت بخواد. از دوستای خواهرمو دامادمون کلی از دوستاشون تو این شرایطن. میرن اسنپ

جدی😔 منم یکی از فامیل هامون همین شرایط داره، بعد برام خیلی عجیب بود که گفت من دنبال کار هستم ولی نیست... گفتم خب رزومه بده به اداره ها گفت دادم ولی کسی زنگ نزده، آزمون ها هم میگه یک نفر می خوان بیشتر هم آقا، و خب رقابت خیلی سخته.

بله. چون شایستگی بالا تر از انتظار داری. Over qualified میشی. وقتی میتونن به یه لیسانس حقوق بدن تا کار رو انجام بده. چرا دکتر استخدام کنن تا هم حقوق بیشتر بدن و هم در آینده دردسر به جون بخرن که شاخ بشی براشون تا مثلا پروموت بشی یا حقوقت بیشتر شه؟
ببخشید من شمای نوعی رو مثال زدم.

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
هر جور شده کار نامربوط میرن لیسانس بیکار دیدم دکتری ندیدم

نه من منظورم شغل دولتی و هئیت علمی هست. نه شغل های خصوصی یا مهارتی... چون ما شهرستان هستیم و زیاد شرکت و کارخونه نداره.

نه من منظورم شغل دولتی و هئیت علمی هست. نه شغل های خصوصی یا مهارتی... چون ما شهرستان هستیم و زیاد شر ...

چند سال پیش که دکتری خا بود سر کار خوب رفتن الان که بیشتر شده خیلی سخت تره کار نامربوط زیاده ولی یکسال برا استخدامی شدید بخون اگر شد شد نشد ولش کن میتونی ب مهاجران فکر کنی اگه رشته خوبیع

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...

بله. چون شایستگی بالا تر از انتظار داری. Over qualified میشی. وقتی میتونن به یه لیسانس حقوق بدن تا ک ...

بله اینم هست... من همیشه فکر می کردم با دکترا اگه بری اداره ها و یک نیمچه پارتی هم داشته باشی بدون آزمون استخدامی جذبت می کنن. فکر نمی کردم با دکترا نشه شغل دولتی یا هئیت علمی نشد. البته این آشنای ما همه ی مدارک شو روزانه و دولتی گرفته مدرکش دانشگاه آزاد یا علمی کاربردی نیست.

اخه بستگی به رشته ام داره و اینکه اون ادم خودش چه سابقه کاری داره معمولا دکترا بیکار نمیمونه مگر این ...

دکترا مدیریت خونده، لیسانس صنایع، فوق ی چیزی برای اقتصاد بود خاطرم نیست... رشته اش خوبه بنظر من.. همه رو هم دولتی.

من سال دوم دکتریم ۲۹ سالمه همه امیدم به استاد راهنمامه که ی کاری دست و پا کنه برام😭

موفق باشی عزیزم اگه کلان شهر هستین مخصوصا تهران. که فکر کنم اوضاع بهتر هست. شهرستان ها این جور که دوستم می گفت شرایط سخت هست.