2777
2789
عنوان

رفتار سمی اولیا

348 بازدید | 39 پست

بچه ها من همیشه از اون معلم ها بودم که کمترین هزینه برای اولیا کلاس داشتم، پایه های بالاتر بودم جشن ها خودم ساده تر برگزار میکردم ولی خودم میگرفتم( یکی از دلایلش هم حوصله هزینه گرفتن نداشتم)

امسال کلاس اول بودم و یه مدرسه خوب ( اکثرا همشون پدر و مادراشون کارمند بودن) با این حال مراعتشون میکردم.

جشن الفبا مدرسه اجبار کرد بگیریم ، هم پایه ام گفت عکس شاسی سفارش بدیم ۸۰۰ ت . ۲۰۰ هم لوح و اینا.

من یه تندیس چوبی که عکس خود بچه ها روش بود و پیدا کردم میشد ۲۵۰، گفتم من برای کلاسم این سفارش میدم که همه داشته باشن، یکی دو نفر توی کلاسم وضعیتشون پایین بود.

خودمم یه مدال براشون سفارش دادم از هزینه خودم.

از کلاس ۳۰ نفره من ۲۵ نفر هزینه لوح دادن ، پنج تا از خانواده ها گفتن ما اون تایم نیستیم شرکت نمیکنیم

ادامش پست بعدی طولانی شد

خلاصه من برای این ۲۵ نفر هم لوحه سفارش دادم هم مدال

موقع برگزاری جشن مدیر باز پرسید امار بگیرید برای سفارش کیک و یه کادو هم مدرسه بهشون بده

دوباره پرسیدم همون ۵ نفر نگفتن میایم.

حالا ما رفتیم روز جشن دیدم اولین نفرای که اومدن همون پنج نفر بودن:/

از کلاس دیگه هم از ۳۰ نفر ۱۲ نفر فقط عکس شاسی سفارش داده بودن.

خلاصه بچه ها که مقصر نبودن اولیاشون بی فکر بودن که میدونستن این بچه ها لوحه و عکس ندارن اورده بودنشون.

اخر سر هم چند نفرشون بدون خداحافظی پاشدن رفتن 😑

کلاس من اون پنج نفر همشون وضع مالیشون خوب بود ، ولی حاضر نبودن ۲۵۰ پول لوحه بدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از این اولیای بی فکر دارم

و بی ملاحظه هربارمحرصمو درمیارن

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

آخه وقتی میبینین اولیا همکاری نمیکنن خوب این اداها چیه؟ طفلک بچه ها. تا عمر دارن فراموش نمیکنن.

من ده بار توی گروه گذاشتم کسایی که میخوان بیان اسمشون بگن که بدونیم کیا میان .

صندلی ها هم روشون اسم زده بودیم کجا بشینن

بعد صندلی اونا نبود، به مادرا گفتم شما اخه گفتید نمیایم صندلی به خاطر همین نیست میگفتن اره یادمون رفت بگیم بهتون

دروغ

ما تو اموزشگاه زبان زیاد همکارا جشن میگیرن

انواع جشن ها

کلی هم هزینه میشه

فشار میارن پولو میگیرن جشن میگیرن میشن معلم خوبه

من چون میدونموهب یه عده کمتر دارن جشن نمیگیرم مجبور شم جشن بگیرم کمتر هزینه میکنم سر هزینه ها هم فشار نمیارم خودم میدم میشم معلم بده

باز خوبه مال شما این طور نیست دلسوز باشی بعد به جای تشکر بگن از فلانی یاد بگیر🤣🤣🤣

آخه وقتی میبینین اولیا همکاری نمیکنن خوب این اداها چیه؟ طفلک بچه ها. تا عمر دارن فراموش نمیکنن.

عزیزم مقصر والدین هستن وقتی هیچ هزینه ای بابت جشن بچه ندادن و تاکید کردن اون تایم نیستیم این بنده خدا چکار باید میکرد یکسری جشن ها رو همه مدارس میگیرن یه یادگاری و خاطره برای بچه ها میشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

همیشه ازین والدین هستن/ همیشه تو هر کلاسی که همکاری نمیکنن. برای همین کلا مخالفم با این جور جشنا. جشنی باشه هم یه جوری باشه که اگه چند نفر اضافه بشن بهشون برسه خوراکی اینا/ ازین چیزای اختصاصی برای هر نفر نباشه.

زندگی میگن برای زنده هاست اما خدایا / بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که

من ده بار توی گروه گذاشتم کسایی که میخوان بیان اسمشون بگن که بدونیم کیا میان .صندلی ها هم روشون اسم ...

چه جوری یادشون نرفت جشن رو بیان !!!!!اینجور افراد میگن بدون هزینه پا میشیم میریم بچه ماهم در کنار بقیه بدون هزینه هم جوایز رو میگیره هم پذیرایی میشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ما تو اموزشگاه زبان زیاد همکارا جشن میگیرن انواع جشن هاکلی هم هزینه میشهفشار میارن پولو میگیرن جشن م ...

من خودم اصلا حوصله جشن گرفتن ندارم😂🗿

و اینکه مثلا ما برای همین جشن ۱۰ میلیون پول کیک دادیم فقط

البته مدرسه داد.

جشن کلاسی هزینه کیک میشه ۲ ۳ میلیون واقعا برای معلم سنگینه. به جز وسیله ها هم که هزینه جدا