2777
2789
عنوان

پشت کنکور

122 بازدید | 31 پست

میخوام ۴۰۶ پشت کنکور بمونم هدفمم دندونه🥲درصدام ۲۰ الی ۲۵

امسال دوتا تخصصی زیاضی و فیزیک ۱۲ رو میوفتم یدونه هم فیزیک یازدهم افتاده دارم میشه تک ماده زدیا حتما باید شهریور برم؟😭

یه سوال دیگه اگه قرار باشه شهریور برم چطور کنکوری بخونم؟😭از برنامه قلمچی عقب بیوفتم دیگه نمیتونم برسم میشه به جای شهریور دی امتحان داد؟

اگه بشه واقعا سه تا تخصصی تک ماده کرد دنیارو بهم دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک ماده ربطی ب تخصصی عمومی نداره ۴تا داری میتونی بزنی سال دیگه ترمیم کن بتونی تراز خوبی بگیری

اره میخوام سال بعد ترمیم کنم واقعا میگی😭😭😭

یکی اینجا بهم گفت دوتا تخصصی دوتا عمومی

از الان دهم رو شروع کن. تا جای ممکن هم زیاد بخون. از مهر با قلم چی پیش برو

میخوام بعد امتحانا دهمو ببندم ولی اگه نتونم این سه تارو تک ماده کنم بدبخت میشم😭😭

میخوام بعد امتحانا دهمو ببندم ولی اگه نتونم این سه تارو تک ماده کنم بدبخت میشم😭😭

ان شاءالله که درست میشه. اگر شهریور باید امتحان میدادی، تمرکزت رو بذار کامل روی همونایی که باید امتحان بدی و اگر توی مفاهیم مشکل داشتی، پایه رو بخون در واقع پیش نیاز های مبحث دوازدهم. مثلا تابع و مثلثات از دهم شروع میشه. اگر مشکل مایه ای داری اول پیش نیازاشو بخون

اره میخوام سال بعد ترمیم کنم واقعا میگی😭😭😭یکی اینجا بهم گفت دوتا تخصصی دوتا عمومی

نمیدونم ولی فکر نکنم اصلا ربطی داشته باشه از الانم خودتو الکی ناراحت نکن خدایی نکرده کم شدی اعتراض بزن مصحح اخر شابد کمک کنه تجدید نشی

من خودمم باید پشت بمونم انسانیم😂💆♀️بچه ها نظرتون اینکه قلمچی اصلا ننویسم یعنی ازمون ازمایشی نرم چی ...

من خودم سر فیلم ضربه خودم اگه فیلم درسی ندیده بودم امسال قبول بودم عین احمقا تایممو گذاشتم سر فیلم😐

از وقتی فیلم دیدن و شروع کردم درصدام داغون شد

[QUOTE=418304589]من خودم سر فیلم ضربه خودم اگه فیلم درسی ندیده بودم امسال قبول بودم عین احمقا تایممو گذاشتم سر فیل

جدی باز من ی اشتباهم ندیدن فیلم اموزشی بودن امسال برا درسا میبینم شاید کلاسینو بخرم