2777
2789
عنوان

پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 31 پست
ان شاءالله که درست میشه. اگر شهریور باید امتحان میدادی، تمرکزت رو بذار کامل روی همونایی که باید امتح ...

بعد تابستونم بره میتونم دندون قبول شم؟😭اخرین فرصتمه

من خودمم باید پشت بمونم انسانیم😂💆♀️بچه ها نظرتون اینکه قلمچی اصلا ننویسم یعنی ازمون ازمایشی نرم چی ...

در نهایت رقیباتون تو کنکور همینان. به نظرم بخونی و سعی کنی ترازت بالاتر بره برات انگیزه میشه. آزمون ندی ممکنه بی برنامه شی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=418304589]من خودم سر فیلم ضربه خودم اگه فیلم درسی ندیده بودم امسال قبول بودم عین احمقا تایممو ...

بازم یکم تحقیق کن چیزی که مهمه فقط تسته برا کنکور فیلم خیلی وقت گیره ما ۱۰ نفر بودیم ۶ تامون تجربی ۴ تامون انسانی هممونم سر فیلم پشت کنکوری میشیم البته باز بستگی به هدفت داره مثلا دوست خودم حقوق میخواد فقط

بعد تابستونم بره میتونم دندون قبول شم؟😭اخرین فرصتمه

اصلا ب تایم نیست به کیفیته که متاسفانه با ازمونای قلمچی خراب میشه فقط بچه ها جمع میکنن دنبال کیفیت نیستن درصورتی ک من دوست خودم نمیره جایی ممکنه ی هفته رو ی مبحث باشه ولی کلی درسنامه میخونه و تست میزنه

اصلا ب تایم نیست به کیفیته که متاسفانه با ازمونای قلمچی خراب میشه فقط بچه ها جمع میکنن دنبال کیفیت ن ...

نمیدونم برا رشته شما چطوره والا ولی خودم تا اذر با قلمچی جلو رفتم به درصد ریاضی ۴۵ رسیده بودم یهو نمیدونم چرا خریت کردم گفتم بشینم فیلم ببینم همچیو خراب کردم عقب افتادم سرد شدم از درس ساعت مطالعمم کلشو فیلم گرفت

اره میشه ۳تا ترمیم زد راحت باش فکر کنم ظرفیتش ۴تا هس یا ۳یا۴ بقیه بخون خوب بگیری نیاز به ترمیم نداشته باشی

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

اره میشه ۳تا ترمیم زد راحت باش فکر کنم ظرفیتش ۴تا هس یا ۳یا۴ بقیه بخون خوب بگیری نیاز به ترمیم نداشت ...

ترمیم محدودیت نداره تازه پرسیدم الان ترسم از تک مادست بگن فقط دوتا تخصصی میشه😭

من خودمم باید پشت بمونم انسانیم😂💆♀️بچه ها نظرتون اینکه قلمچی اصلا ننویسم یعنی ازمون ازمایشی نرم چی ...

نظرم اینه نمون می پرسی چرا من یه پشت کنکور انسانیم تا حالا سگ زدم ولی مشکل از نظام اموزشی هس برو ازاد بهترین کاریه که در حق خودت می تونی بکنی

ترمیم محدودیت نداره تازه پرسیدم الان ترسم از تک مادست بگن فقط دوتا تخصصی میشه😭

خودم ترمیم نمره می کنم نخوابیدم خسته منظورم همون تک بود😂🤕