2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

178 بازدید | 12 پست

نمیدونم الان این موضوع جز موارد ممنوعه س یا نه، امیدوارم جواب سوالمو بگیرم، دیشب بعد رابطه متوجه شدیم ک... دم در اومده، ولی مطمئن نیستم چیزی داخل ریخته یا نه، نمیتونم بیشتر توضیح بدم.. تا شوهرم رفت داروخانه و قرص گرفت نیم ساعت گذشت ینی نیمساعت بعدش دوتا رو با هم خوردم،قرص دوتایی بود اسمش یادم نیست، یازده سیکلم هست، نزدیک 4 ماه از زایمانم میگذره،سیکلم معمولا 31 روز طول میکشه،آخرین پریود 25 تیر بوده، بنظرتون احتمال بارداری چقدره، اولین باره اورژانسی میخورم کی باید پریود بشم؟ بچه کوچیک دارم

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اورژانسی پریود رو بهم میریزه کلن

آره دیشب دودل بودم بخورم یا نه چون پریودم منظم بود بعد زایمان،به امید خدا وای ما خانما چقد باید حرص بخوریم، از دیشب دعا میکنم میگم خدایا لطفا منو نازا کن 😂هرچند تنبلی تخمدان دارم و با کلی تلاش باردار شدم دوتا بچه دارم ولی بازم میترسم

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

آره دیشب دودل بودم بخورم یا نه چون پریودم منظم بود بعد زایمان،به امید خدا وای ما خانما چقد باید حرص ...

اورژانسی کلن خوب نیست سالی نهایت دوبار مجازه ولی وقتی چاره ای نیست مجبوریم دیگه . کلی پوست و مو و هورمون بهم میریزه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اورژانسی کلن خوب نیست سالی نهایت دوبار مجازه ولی وقتی چاره ای نیست مجبوریم دیگه . کلی پوست و مو و هو ...

از دیشب یکم حالم ناخوشه، بیحالم فکر کنم بخاطر قرصه

آره خیلی عوارض داره عزیزم استراحت کن امیدوارم زودتر خوب شی

چشم عزیزم ممنون که نظر دادی