2777
2789
عنوان

محدودیت

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 30 پست
خوشبحالتون منم یه همچین کسی رو منظورمه.ولی خواستگارایی که برام اومده بودن اینجوری نبودن

منم سنتی ازدواج کردم.خاستگارهایی که برات میاد به پوشش خانوادت شون دقت کن بعدم به خود خاستگارت گاهی وقتی ها خاستگار علاقه ایی به پیروی از دستورات وآداب رسوم خانواده ش نداره .

وطنم🖤

تو تاپیک قبلیت دربارهٔ ابرو واینا گفتی، منم همینم. زمونه عوض شده ولی خانوادهام ن میخوان ما مثل دههٔ ...

دقیقا بخاطر همین من هیچ دوستی ندارم یا اگرم داشتم سر همین موضوعات و مسخره کردنا و... قطع ارتباط کردم.ولی خانوادم میگن به این چیزا ربطی نداره آدم میتونه با همه نوع قشری ارتباط بگیره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امسال میشم نوزده

ایشالله بعد از لزدواج به واسطه نقش مستقلی که پیدا میکنی محدودیتت برطرف میشه

ولی از هول آزادی ازدواج اشتباه نکنی ، مطالعه داشته باشی و یه نکاتی رو بلد باشی میفهمی خواستگارت چه اخلاقیاتی داره تا حد خوبی و دلش بیمار هس بد دل هس یا نه ..

انتخابات آگاهانه باشن نه ناشی از عجله و تصمیم عجولانه

🇮🇷دختر آریایی از نوع منتظر ظهورش هستم 😌🌻از تبار زاگرسم⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍 موقعی که این امضا رو نوشتم نمیدونستم جنوبم که براش ذوق و عشق عمیق قائلم یاد اور تلخ ترین جنایت و داغ روی دلم میشه🖤📍 #میناب 🩸🙂🎒 دبستان شجره طیبه✨🌳 ۹ اسفند ۴۰۴ 🗓️ شاهدین که خونخواهی و مقاومت ما تا قیام مهدی (عج)ادامه دارد🚩😊 جاوید ایـ🇮🇷ـران «اللهم عجل لولیک الفرج» ☀️🌻🤲🏼لبیک یا مهدی✊🏼 ادرکنی امام زمان جانم🫂🥺😍 باید برخواست🚩✊🏼

میفهمم منم همینه وضعیت و احتمالا همسر هم مثل خانواده باشه چون خواستگار ها همیشه مشابه خانواده میان و ...

پس من باید چیکار کنم؟همینجور توسری خور بمونم تا آخر عمرم

میترسم قبول کنه بعد ازدواج بزنه زیرش چون خیلیا رو دیدم اینجوری شدن

خوب نمیشه صدرصد اینجوری فکر کرد.تو دوران نامزدی وعقد بیشتر باهاش وقت بگذرون وپوششت رو ازاد تر کن.سعی کن چندماه نامزد باشی

وطنم🖤

خاستگار داشتی درمورد این مسایل هم باهاش حرف بزن تا عقایدت وعلایقت رو بدونه.

بهش چی بگم؟بگم بخاطر اصرار خانوادم چادر میگیرم و...

اینجوری مسخره نمیکنه؟

بعد ازدواج هم ممکنه بگه خب تو که به حرف اونا بودی به حرف منم باش

خوب نمیشه صدرصد اینجوری فکر کرد.تو دوران نامزدی وعقد بیشتر باهاش وقت بگذرون وپوششت رو ازاد تر کن.سعی ...

تا خونه پدرم باشم نمیشه بالاخره نامزدی هم خونه بابامم نمیشه

پس من باید چیکار کنم؟همینجور توسری خور بمونم تا آخر عمرم

منم همینجوریم دیگه چاره چیه وقتی هرکس میاد عقایدش مثل خانوادمونه حتی خیلی کم عقایدشون متفاوت باشه خانوادم رد میکنن حتی گاهی به من نگفتن. شما چطور بهشون میگی؟

فقط حواست باشه از چاله نیوفتی تو چاه بدون چندسال شناخت درست با کسی ازدواج کنی بعد بفهمی از خانوادت بیشتر محدودت میکنه

تا خونه پدرم باشم نمیشه بالاخره نامزدی هم خونه بابامم نمیشه

خب اینجوری واقعا متوجه نمیشی باید قبل نامزدی تو همون آشنایی همه چیزو بفهمی قبل از اینکه رسمی کنی. رفتی بیرون باهاش بازتر بپوش ببین واکنشش چیه؟

بهش چی بگم؟بگم بخاطر اصرار خانوادم چادر میگیرم و...اینجوری مسخره نمیکنه؟بعد ازدواج هم ممکنه بگه خب ت ...

نه خوب زندگی مشترک هست بگو خانواده م مذهبی هستن و...پوشش براشون مهمه من این نظر ندارم ترجیح میدم وقتی خونه خودم هستم پوششی که دوستدارم داشته باشم به هرحال پوشش شما فقط به شما ربط داره .بگو خودم علاقه ایی به لخت بودن یا ...ندارم اما چادرم کنار میذارم ودوستدارم معمولی باشم با پوشش نرمال .بگو من با خانواده م ازاین لحاظ همنظر نیستم اگه شما خانوم چادری و...میخای من نمیتونم باشم

وطنم🖤