سلام دوستان من خانواده سختگیری دارم و نمیتونم کلایایی که دوست دارم برم یا مثل هم سن و سالام آرایش کنم.رشتمم چیزی نیست که بازارکار داشته باشه و البته بعید میدونم بزارن سرکار برم چون خیلی سنتی و سختگیرن.نگران اینم که در آینده شوهرمم مثل اینا باشه.نمیدونم چیکار کنم یا چه شرط هایی برای ازدواجم بزارم
دلیل اینکه میگی سخت میگیرن بخاطر خودته. بعدم ان شاالله ازدواج هر وقت صلاحت بود کردی خوشبخت بشی. اون موقع برای همسرت تو خونه ارایش می کنی مشکلی نیست. و اینکه اگه می خوای بری سر کار خب حق اشتغال می تونی در خواست بدی به همسرت یا یا باهش صحبت کنی🤲🏼😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از طرفی هم چون حانوادم خودشونو مذهبی نشون میدن خواستگاری هم که برای من میاد هم همینجوریه مثل خانوادمن.و همشونم مورد پسند خانوادمن.نمیدونم چکار کنم چطوری خلاص بشم
🇮🇷دختر آریایی از نوع منتظر ظهورش هستم 😌🌻از تبار زاگرسم⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍 موقعی که این امضا رو نوشتم نمیدونستم جنوبم که براش ذوق و عشق عمیق قائلم یاد اور تلخ ترین جنایت و داغ روی دلم میشه🖤📍 #میناب 🩸🙂🎒 دبستان شجره طیبه✨🌳 ۹ اسفند ۴۰۴ 🗓️ شاهدین که خونخواهی و مقاومت ما تا قیام مهدی (عج)ادامه دارد🚩😊 جاوید ایـ🇮🇷ـران «اللهم عجل لولیک الفرج» ☀️🌻🤲🏼لبیک یا مهدی✊🏼 ادرکنی امام زمان جانم🫂🥺😍 باید برخواست🚩✊🏼
از طرفی هم چون حانوادم خودشونو مذهبی نشون میدن خواستگاری هم که برای من میاد هم همینجوریه مثل خانوادم ...
میفهمم منم همینه وضعیت و احتمالا همسر هم مثل خانواده باشه چون خواستگار ها همیشه مشابه خانواده میان و همون رفتارها و محدودیت ها رو دارن هرچند تو آشنایی نگن