2777
2789
عنوان

محدودیت

187 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من خانواده سختگیری دارم و نمیتونم کلایایی که دوست دارم برم یا مثل هم سن و سالام آرایش کنم.رشتمم چیزی نیست که بازارکار داشته باشه و البته بعید میدونم بزارن سرکار برم چون خیلی سنتی و سختگیرن.نگران اینم که در آینده شوهرمم مثل اینا باشه.نمیدونم چیکار کنم یا چه شرط هایی برای ازدواجم بزارم

دلیل اینکه میگی سخت میگیرن بخاطر خودته. بعدم ان شاالله ازدواج هر وقت صلاحت بود کردی خوشبخت بشی. اون موقع برای همسرت تو خونه ارایش می کنی مشکلی نیست. و اینکه اگه می خوای بری سر کار خب حق اشتغال می تونی در خواست بدی به همسرت یا یا باهش صحبت کنی🤲🏼😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از طرفی هم چون حانوادم خودشونو مذهبی نشون میدن خواستگاری هم که برای من میاد هم همینجوریه مثل خانوادمن.و همشونم مورد پسند خانوادمن.نمیدونم چکار کنم چطوری خلاص بشم

منم خانواده م سخت گیر بودن چندبرابر بیشتراز خانواده شما.

خداروشکر شوهرم اینجوری نیست اصلا به لباس وپوشش وارایش یا کار بیرون ورفت امد و...گیر نمیده ولی خودم رعایت میکنم .

وطنم🖤

دلیل اینکه میگی سخت میگیرن بخاطر خودته. بعدم ان شاالله ازدواج هر وقت صلاحت بود کردی خوشبخت بشی. اون ...

من منظورم آرایش بیرون از خونه بود.نه حالا اونجور غلیظ باشه .ملایم منظورمه

چند سالته؟

🇮🇷دختر آریایی از نوع منتظر ظهورش هستم 😌🌻از تبار زاگرسم⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍 موقعی که این امضا رو نوشتم نمیدونستم جنوبم که براش ذوق و عشق عمیق قائلم یاد اور تلخ ترین جنایت و داغ روی دلم میشه🖤📍 #میناب 🩸🙂🎒 دبستان شجره طیبه✨🌳 ۹ اسفند ۴۰۴ 🗓️ شاهدین که خونخواهی و مقاومت ما تا قیام مهدی (عج)ادامه دارد🚩😊 جاوید ایـ🇮🇷ـران «اللهم عجل لولیک الفرج» ☀️🌻🤲🏼لبیک یا مهدی✊🏼 ادرکنی امام زمان جانم🫂🥺😍 باید برخواست🚩✊🏼

منم خانواده م سخت گیر بودن چندبرابر بیشتراز خانواده شما.خداروشکر شوهرم اینجوری نیست اصلا به لباس وپو ...

خوشبحالتون منم یه همچین کسی رو منظورمه.ولی خواستگارایی که برام اومده بودن اینجوری نبودن

از طرفی هم چون حانوادم خودشونو مذهبی نشون میدن خواستگاری هم که برای من میاد هم همینجوریه مثل خانوادم ...

فکر میکردم دیگه کسی مثله من نیست 😭تو دقیقاً عین منی، من باهاشون جنگیدم و روانم داغون شد ولی کم کم پذیرفتن بجنگ

من منظورم آرایش بیرون از خونه بود.نه حالا اونجور غلیظ باشه .ملایم منظورمه

ببگرون از خونه بغیر حکم شرعیش درست نیست عزیزم.کلا ضد افتاب بزن همین الان دیگه همه هم به این نتیجه رسیدن😊❤️🌷خوشبخت و سلامت باشی گلم

از طرفی هم چون حانوادم خودشونو مذهبی نشون میدن خواستگاری هم که برای من میاد هم همینجوریه مثل خانوادم ...

میفهمم منم همینه وضعیت و احتمالا همسر هم مثل خانواده باشه چون خواستگار ها همیشه مشابه خانواده میان و همون رفتارها و محدودیت ها رو دارن هرچند تو آشنایی نگن

فکر میکردم دیگه کسی مثله من نیست 😭تو دقیقاً عین منی، من باهاشون جنگیدم و روانم داغون شد ولی کم کم پ ...

فایده ای نداره مغزشون پوسیدس.مثل آب در هاون کوبیدنه

خوشبحالتون منم یه همچین کسی رو منظورمه.ولی خواستگارایی که برام اومده بودن اینجوری نبودن

تو تاپیک قبلیت دربارهٔ ابرو واینا گفتی، منم همینم. زمونه عوض شده ولی خانوادهام ن میخوان ما مثل دههٔ 50 باشیم پس توسط، هم سنای خودمون پس زده میشیم

ببگرون از خونه بغیر حکم شرعیش درست نیست عزیزم.کلا ضد افتاب بزن همین الان دیگه همه هم به این نتیجه رس ...

اگه برای جلب توجه باشه ایراد داره وگرنه در حد آراستگی و مرتب بودن باشه فکر نمیکنم مشکل داشته باشه