2777
2789
عنوان

از من

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 50 پست
معلومه که نه!من حتی تو حوزه تخصصی کارم هم نمیتونم ادعا کنم مطالعه صد در صدی داشتم چه برسه موضوعی که ...

میتونم بپرسم متولد چ ماهی هستین؟

خب ببینید بیشتر ما آدما اون حداقله رو داریم

ولی من دوست دارم تو همچی 100 باشم 😂😔 و تلاشمو میکنم

اما زمان و عمر آدمیزاد محدود :))

. قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍

معلومه که نه!من حتی تو حوزه تخصصی کارم هم نمیتونم ادعا کنم مطالعه صد در صدی داشتم چه برسه موضوعی که ...

میدونین چرا تو حوزه کاریتون این ادعا رو داشته باشین؟ در وهله اول که به نظر من شما میتونید ادعاش رو داشته باشید

ولی منم جای شمام الان یه طورایی

وقتی هرچی مطالعه میکنم ، میبینم که چقدر یه موضوع میتونه انقدر عمیق و طولانی باشه و من فقط نوک قله رو میبینم و اون چیزی که اون پایین زیر آبه اصلا دیده نمیشه

دیده هم بشه تایم میخواد و باید انقدر غرق بشی تا بدست بیاری

که اکثرا با کسب تجربه این موضوع بدست میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونم بپرسم متولد چ ماهی هستین؟خب ببینید بیشتر ما آدما اون حداقله رو داریمولی من دوست دارم تو همچی ...

مرداد ماه.

به نظرم تو دنیای امروز تو هیچ موضوع تخصصی نمیشه ادعای صد بودن داشت.

یعنی اصولاً تمام علوم جهان مثل یه اقیانوس میمونن.

همیشه یه برگی هست که خونده نشده.

بنابراین حتی پرفسور های یک رشته هم مدام در حال تحقیق و مطالعه هستن؛ چه برسه در مورد همه چی!

شما مطالعت در خصوص موضوعات مختلف باید بسته به نیاز و هدفت باشه.

فرضاً شخصی که صرفاً به عکاسی علاقه داره و سالی یه بار میخواد با دوربین گوشیش چهار تا عکس بندازه؛ احتمالاً مطالعه در حد دیدن چند تا ویدئو یا نهایتاً یک کتاب کارشو راه میندازه.

اما اگه کسی رشته تخصصیش عکاسی باشه و عکاسی حرفه ای میکنه و شغلش عکاسی باشه؛ به صورت مداوم باید مطالعه کنه و صد ها کتاب بخونه یا ویدئو ببینه و تجربه کسب کنه.

به نظرم نیاز نیست توی همه حوزه ها مطالعه تخصصی و خیلی عمیق داشت، فرصتش هم نیست.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

مرداد ماه.به نظرم تو دنیای امروز تو هیچ موضوع تخصصی نمیشه ادعای صد بودن داشت.یعنی اصولاً تمام علوم ج ...

درسته ، گفته هاش شما مثل اون پرفسوریه که میگه :گرچه ۸۰ سالمه ، باز هم می آموزم چون زندگی آموختنه

هرچی میخونم انگار که چیزی نخوندم.

فرصت نیست دقیقا

ولی این کنجکاوی لعنتیم! نمیتونم جلوش رو بگیرم😂🤭

درسته ، گفته هاش شما مثل اون پرفسوریه که میگه :گرچه ۸۰ سالمه ، باز هم می آموزم چون زندگی آموختنههرچی ...

این که خیلی عالیه.

چرا باید جلوشو بگیری؟!

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

این که خیلی عالیه.چرا باید جلوشو بگیری؟!

عومم چون اذیت میشم

مثل بچه ها بلد نیستم برنامه ریزی کنم😂😔

کارامو سریع انجام میدم

به نظرم بیخیال چون حرف راجع بش زیاده🚶🏻♀️🚶🏻♀️