2777
2789
عنوان

از من

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 50 پست
ولی من گفتم گوربا😔💔

فکر کردم اشتباه تایپیِ یا داری نمک میریزی(:

گورباسبزی جلوم بذارن عصیان میکنم!

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم به نظرتون چرا اخلاق تو جامعه ما داره کمرنگ میشهبرا ماهایی که این موضوع واسمون مهمه چطور ادامه ب ...

ادامه به حیاط که کاری نداره؛ یه زیر انداز میخواد و مقداری کت و بال.

ولی برای ادامه به حیات باید خودتو بشناسی و سبک زندگی مناسب خودتو بسازی.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

ادامه به حیاط که کاری نداره؛ یه زیر انداز میخواد و مقداری کت و بال.ولی برای ادامه به حیات باید خودتو ...

انقدر غصه خوردم اون تایم که حواسم به نوشتم نبود:( بذار به پای adhd بودنم که بی توجهم

واقعیت تاپیکش رو هم زدم حتی!

یکی تاپیک زد داشت حسودی خواهرش رو میکرد ، من برگشتم با یه لحن تند(میدونم تقصیر منه🙈) سرزنشش کردم

اونم بهم توهین کرد🥺💔

واقعا اخلاق داره تو جامعه ما میمیره

من اصلا اینو دوست ندارم

. قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍

من خیلی کمالگرام

از یه طرف میگم نکنن من نتونستم همدلی کنم

ولی وقتی بهش غیر مستقیم اشاره کردم که داری حسودی خواهرت رو میکنی چون پدر مادرت واست بله برون نگرفتن ولی واسه خواهرت گرفتن😔

عومم آخه مگه میشه خدای من! ولی آخه هرکسی باید به پیشرفت و جشن و شادی عزیزانش خوشحالی کنه

البته بدون درنظر گرفتن تبعیض و نا عدالتی که اون خانم تجربه کرده:( ای غم بیا ای غم بیا😂🥺😔

من خیلی کمالگراماز یه طرف میگم نکنن من نتونستم همدلی کنم ولی وقتی بهش غیر مستقیم اشاره کردم که داری ...

سختش کردی.

تو یا اشتباه کردی یا نکردی.

که طبق چیزی که خودت داری میگی؛ تو هم اشتباه کردی.

وقتی هم اشتباه میکنی باید عذرخواهی کنی دیگه؛ تاپیک زدن لازم نداره.

بعدشم فراموشش کنی.

یه مسئله به این سادگی که راه حل هم داره رو نباید اینقدر برای خودت بزرگش کنی.

سختش کردی.تو یا اشتباه کردی یا نکردی.که طبق چیزی که خودت داری میگی؛ تو هم اشتباه کردی.وقتی هم اشتباه ...

عا واقعیت همیشه میانهگرا بودم

کاش میتونستم چنین مسائلی رو قیاس کنم😔افسوسسس😂

میشه منم راهنمایی کنید لطفا تو اخرین تایپکم

ببخشید؛ من تاپیکت رو خوندم ولی نمیتونم درست راهنماییت کنم.

رفتار پارتنرت هزار و یک علت میتونه داشته باشه.

شاید مربوط به رفتار والدینش باشه.

شاید ترومای خاصی داره.

شاید تو رفتاری داشتی که چنین برداشت و نا امنی داره.

منم هیچ شناختی از شما و پارتنرت و رابطتتون ندارم؛ پس هر چی بگم احتمالش زیاده اشتباه باشه.

شما باید از یه تراپیست کمک بگیری.

ببخشید؛ من تاپیکت رو خوندم ولی نمیتونم درست راهنماییت کنم.رفتار پارتنرت هزار و یک علت میتونه داشته ب ...

من خودم عاشق علمی آدمام (جامعه شناسی ، روانشناسی، عا نمیدونم همچین چیزی)

اگر بلد بودم کمکش میکردم 🙌🏻

چه جالب نمی دونستم این مدل پسرام هنوز هستن

🙏

عا واقعیت همیشه میانهگرا بودمکاش میتونستم چنین مسائلی رو قیاس کنم😔افسوسسس😂

منم در حد مطالعه معمولی بدم نمیاد؛ ولی تحلیل روابط آدما و تشخیص اختلالات روانی و کمک به آدما نیاز به تخصص داره، که من ندارم.

منم در حد مطالعه معمولی بدم نمیاد؛ ولی تحلیل روابط آدما و تشخیص اختلالات روانی و کمک به آدما نیاز به ...

یعنی اینکه راجع به هر مطلبی مطالعه ۱۰۰ درصدی میکنین؟

یعنی اینکه راجع به هر مطلبی مطالعه ۱۰۰ درصدی میکنین؟

معلومه که نه!

من حتی تو حوزه تخصصی کارم هم نمیتونم ادعا کنم مطالعه صد در صدی داشتم چه برسه موضوعی که توش تخصص ندارم.