2777
2789
عنوان

از من

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 50 پست
به نظرم همه آدما به موقعش راهشونو پیدا میکنن.به شرطی که اونقدر شجاعت داشته باشن که به صدای قلبشون گو ...

من همه ی عمر به حرف عقلم گوش کردم و متاسفانه راهنمای خیلی خوبی نبود

تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...

من همه ی عمر به حرف عقلم گوش کردم و متاسفانه راهنمای خیلی خوبی نبود

هر جا حس کردی راهی که داری میریو دوست نداری و مناسبت نیست دور بزن؛ چون هر چی دیرتر تصمیم بگیری برگردی، بلیط برگشتت گرون تر میشه.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی کہ بخاطر شما و نداشتن تعھدی کہ شما بھش نداری واونم ندارہ،بعد شس ماہ، یکسال رابطہ بخاد خط قرمزاشو بزارہ زیرپاتاشما راضی باشی صددرصد مشکل دارہ۔سالم نیست۔مغز خرخوردہ

وکسی مثل شما ھم کہ از طرف انتظار زیرپاگذاشتن خط قرمزاشو داری۔نمیتونی ادم سالمی باشی برعکس این ھمہ تعریف وتمجیدی کہ ازخودت میکنی😂😂منم ھمینطورم۔درست بازدن ھمین حرف کہ الکل خوردم وطرف خط قرمزاشو باید برا من بزارہ کنار ازتون بدم اومدہ۔ادما گاھی زیادی مثل شما خودشیفتن

سطل عن طلبا نظرات منو ریپ نکنید۔زندہ بادوسلامت رھبرم سید مجتبی خامنہ ای💪✌️🇮🇷

کسی کہ بخاطر شما و نداشتن تعھدی کہ شما بھش نداری واونم ندارہ،بعد شس ماہ، یکسال رابطہ بخاد خط قرمزاشو ...

اولاً من انتظار ندارم اون طرف به خاطر من چنین کاری انجام بده.

دوست دارم به قدری رابطمون عمیق و قشنگ باشه که خودش با میل و اراده خودش چنین تصمیمی بگیره؛ نه برای راضی نگه داشتن من.

دوماً؛ منظور شما رو از تعهد نداشتن متوجه نمیشم؟

برای من رابطه پر از تعهده و همین انتظارم از طرف مقابل دارم.

من خاطرم نیست کجا از خودم تعریف و تمجید کردم.

من همینم که هستم، با تمام خوبی ها و بدی ها و زشتی ها و زیبایی ها و..... نه قراره کسی رو تحت تاثیر قرار بدم و نه تلاشی برای این کار میکنم، اگه خط آخر تاپیک رو با دقت میخوندید، متوجه این موضوع میشدید که اصلاً هدف از نوشتن این تاپیک با چیزی که شما تصور میکنید خیلی متفاوت.

من اصلاً از شما انتظار ندارم که از من خوشت بیاد.

ولی ازتون انتظار دارم موقع نظر دادن یکم بیشتر روی کلماتی که به کار میبرید دقت کنید؛ این که من آدم سالمی نیستم فقط چون نگاهم و طرز فکرم با شما متفاوت، حرف قشنگی نیست.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

اولاً من انتظار ندارم اون طرف به خاطر من چنین کاری انجام بده.دوست دارم به قدری رابطمون عمیق و قشنگ ب ...

ھمینکہ بی قیدو بندی ومیگی خط قرمز نداشتہ باشہ بسہ برات۔کی گفتہ بین دوستی پسرو دختر تعھد واقعی ھست وممکنہ بھم برسن؟!😂تایپیک ملیکا بعد 9 سال شاھد زندہ این ماجراست

دلیلی ندارہ کسی بیاداینجا خودشو تعریف کنہ جز اینکہ بخاد بقیہ بشناسنش وشاید یکی ھم باھاش اشنا بشہ

خوب مینویسی ولی توری کہ پھن کردی بعضی جاھاش سوراخہ داداش😂😂

خیلی دخترا ممکنہ تحت تاثیرت قرار بگیرن کہ اونم حتمن سن پائینن ولی زیادم ماھر نیستی

شایدم تو جامعہ دیدہ نمیشی۔گوشہ گیری واینجا تنھا جائی ھست کہ میتونی حرف بزنی وخودتو کم وزیاد بادروغ وراست معرفی کنی

وگرنہ مرد جماعت اینجوری لازم نیست بیاد عجزونالہ کنہ وبخاد خودشو بشناسونہ

اخرین تلاشتم برای دختر تھرونیہ نتیجہ نداد کہ 😂😂پس سعی کردی اینجا با نوشتن بقیہ رو تحت تاثیر بزاری😂😂بدبخت اونی کہ باور کنہ

سطل عن طلبا نظرات منو ریپ نکنید۔زندہ بادوسلامت رھبرم سید مجتبی خامنہ ای💪✌️🇮🇷

ھمینکہ بی قیدو بندی ومیگی خط قرمز نداشتہ باشہ بسہ برات۔کی گفتہ بین دوستی پسرو دختر تعھد واقعی ھست وم ...

حق با شماست.

خیلی به دلم نشست حرفات

واقعا منم دنبال همچین پسری هستم که این ویژگی های که گفتی داشته باشه ولی نیست اکثرن برا رفع نیاز و سواستفاده هستن و واسه سرگرمی و رفع تنهایی ...

مثل ماه باش و تو اوج تاریکی بدرخش🖇🌚

خیلی به دلم نشست حرفات واقعا منم دنبال همچین پسری هستم که این ویژگی های که گفتی داشته باشه ولی نیست ...

محبت داری؛ امیدوارم آدم مناسب زندگیتو پیدا کنی و عمیقاً کنارش حالت خوب باشه.

محبت داری؛ امیدوارم آدم مناسب زندگیتو پیدا کنی و عمیقاً کنارش حالت خوب باشه.

همچنین شما

امیدوارم که بایه نفر آشنا بشید که همه غم هاتون بشوره و ببره و حالتون خوب باشه کنارش

مثل ماه باش و تو اوج تاریکی بدرخش🖇🌚

مثلا با گورباسبزی قول میخوری ؟!😔🤌🏻

اگه خوب جا افتاده باشه و کنارش ته دیگ و سالاد شیرازیم باشه؛ بله.