2777
2789

سلام مامانهای مهربان من الان 1سال ونیمه که تو اقدامم همسرم اسپرمش ضعیف بود و خودمم پریودهام منظمه ازمایش هرمونیم خوبه فقط سنو نشون داد کیستهای ریز دارم رفتیم ابن سینا تهران ازمایش اسپرم گرفتن گفتن نرماله یکم امیدوار شدم که خودم باردار میشم ولی نیاز به دلداری دارم و اینکه همه کسانی که باردار نمیشدن و بعد به هر شکلی که باردار شدن بیان و بگن چه با دارو شیمیایی چه با مرکز ناباروری و چه طبیعی با ختم و هر چیز دیگه ای شاید کسانی مثل من بیشتر امیدوار بشن و روحیه اشان خوب بشه ،ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مثل شمام عزیزم فقط میدونم که اینا همه ش دست خداست و به موقعه ش میده درسته باید برای بودنشو درمانش تلاش کرد ولی مطمئنم خدای من همون خدای حضرت ابراهیم که تو هفتاد سالگی خدا خ.است و پدر شد خدای حضرت مریم که بدون شوهر بچه دار شد معجزه از این بالاتر میخوای؟بعد ماها دنبال ضعیف بودن اسپرمو تخمکیم ازش با تمام وجود بخواه و مطمئن باش که میده من تا ماه پیش خیلی داغونو نا امید بودم ولی الان مطمینم این ماه مادر میشم  

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

عزيزم من تجربه تلخ ٢تا سقط داشتم

الان باردارم با توجه به وصعيتت بنظرم اون كيستاي ريز و برطرف كن چون اگه باردار هم بشي تو بارداري اذيتت ميكنه

و تغذيه خيلي مهمه ميوه و گوشت و آب زياد بخور برنج و كربوهيدرات كم بخور به شوهرت كاسني بده خودت رازيانه 

شربت زعفرون شربت عسل هميشه بخوريد كيوتن پلاس و رويال ژل بگير بخوريد

هردوتون آمپول د٣ رو بزنيد

استرس نداشته باش و اينكه روزاي تخمك گذاريتو فراموش نكن

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

ان شاالله باردارمیشی همسایه ما 7سال دنبال داروودرمان بود بچه دارنشد درمان راترک کرد وبه صورت طبیعی یک سال بعدش بدون هیچ دارویی باردارشد الن نی نیش دختره دنیااومده شاید اگه استرس رادورکنید بهترنتیجه بگیرید💕

من هم حدود سه سال اقدام کردم دو بار آی یو آی ناموفق داشتم و با اولین ای وی اف باردار شدم  آی ی ...

خداروشکر خدا همیشه حافظ کوچولوتون و خودتون باشه

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

عزیزم منم بچه دومم همین جوری بودم ۱ سال اقدام کردم تا باردار شدم

داروی شیمیایی میخوردم

و داروی گیاهی به تجویز مامانم به نظرم اون جواب داد

پودر نخل خرمای نر با عسل و زنجبیل و دارچین و زعفران قاطی کردم از روز ۵ پریودی ناشتا خودم و همسرم یک ق مربا خوری میخوردیم اصلا هم استرس اینکه باردار میشی یا نه رو نداشته باش اقدام کن ولی منتظر تاریخت نباش تا استرس نگیری فقط رابطه رو آزاد کن چون یکی از دلایلش استرسه

منم ۶سال اقدام بودم وبقول تموم دکترا هیچیم نبود اما دیگه دلمو زدم دریا رفتم متخصص نازایی گفت اول برو عکس رنگی بگیر بیار بعد درمانتو شروع میکنم عکس گرفتن همانا همون ماه باردارشدن هم همانا دوتا لوله هام چسبیده بودن

منم یکسال اقدام بودم ولی خب نمیشد.ماه قبل بارداریم مادرشوهرم یه جورمعجون محلی برام درست کردیک هفته خوردم الهی قربونش برم اول لطف خدابعدواسطه دست خیرمادرشوهرم باردارشدم توهمون ماه الانم دخترم شش ماهشه

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
منم یکسال اقدام بودم ولی خب نمیشد.ماه قبل بارداریم مادرشوهرم یه جورمعجون محلی برام درست کردیک هفته خ ...

خداروشکر کاش به ماهم میداد🙈🙈🙈😀😀😀😀

منم ۶سال اقدام بودم وبقول تموم دکترا هیچیم نبود اما دیگه دلمو زدم دریا رفتم متخصص نازایی گفت اول برو ...

به منم گفتم برو عکس رنگی منتها من یکماه عقب انداختم میگم اگه چسبندگی داشتم چجوری باردار شدم سقط شد خب دفعه اولمم نمی شدم دیگه ولی الان یکسال بعد سقط نمیشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز