2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 74 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره میشیدیر

منم بگو لطفا

رزگار به شیدا پیام میده؟ در آینده حضوری همدیگه رو میبینن؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اره قصدش ازدواجهاره میخواسته امتحانت کنه

بوسم بهتتت🥺🥺 بعد میگه نه شاید دوست داشتنه اخه یهو گفت بیا خونه تا رابطه داشته باشیم و اینا بعد این از این بچه ها نیست خب ولی ته دلم ناراحت شدم دیگه یه مشت چرت و پرت گفتم

بعد امروزم یکی اذیتم خواست بکنه تو نی نی سایت براش پیام دادم و اینا از رو عصبانیتم

به نظرت به غیرتش برخورده ابجی؟🥺

به نظرت کی پیام میده تو این هفته ؟😭❤️

نه خوب جوابشو دادی بعدش که یکی اینجا مزاحمت شد چی گفتی بهش نفهمیدم درست؟

خوب جوابشو دادم یعنی از واکنشم خوشش اومده که قبول نکردم؟

یکی اینجا گفت حس ششم و اینا بعد وسطاش فهمیدم مرد داشت میگفت بیا تصور کن رابطه داری و اینا منم هرچییی از دهنم درمیومد به طرف گفتم و به سیناهم پیام دادم اونم فوش دادم که به خاطر اون با این احمقه دهن به دهن شدم و فلان

اره دیگه میخوام بدونم فقط به نظرت کی برمیگرده

امروز بدون اون خیلی سخت گذشت🤣🤣🗿

خواش میکنم

سلام عزیزم واقعا شرمنده ک با سوالاتم اذیتت کردم میشه جوابم بدی. گفتی برام زبون بند درست کردن شوهر یا مادر شوهرم

برام درست کرده و سوال دومم شوهرم چرا از مامانم بدش میاد و دعایی جیزی براش درس کرده چون من حس میکنم برای مادرمم دعا یا چیزی درس کرده و اینک پولای توی کارتم شوهرم دزدیده ممنون میشم جواب بدی ❤❤❤

دلم شکـــــــسته💔 از همه حتی از خودم 💔😭🥀🥀🥀