2777
2789
دقیقاااااا میدونی من اول به مامانم گفتم بعد مامانم خندید گفت بیاد خواستگاری قبول میکنی گفتم ارهههههه ...

وای منم

خواستگار داشتم یکی دوبار یواشکی شنیدم از بقیه یا اتفاقی از دهنش پرید🤣🤣

نامرد

آدمای خیلی خوبی بودن گفتم حداقل بهم می گفتی

شاید من می خواستم شوهر کنم😂

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای منمخواستگار داشتم یکی دوبار یواشکی شنیدم از بقیه یا اتفاقی از دهنش پرید🤣🤣نامرد آدمای خیلی خوبی ...

منم همینطور طرف خیلی آدم خوبی بود اینطور ک از داداشم شنیدم

اومده بودن راجبم تحقیق کرده بودن درجا خواستگاری کردن طرف پولدار خانواده معروف سرشناس 😒😒😒😒😭😂

مامانم میگه ور دل خودم بشین من دختر ندارم بدم به کسی

باباش سعی میکنه ازتون مراقبت کنه نیت بدی نداره بابا منم خیلی سخت گیر بددل و اصلا محبت نمیکنه ولی مام ...

نگاه عزیزم یه رازی رو بهت بگم تو حس ششمی یا بهتره بگم مدیومی اگه انرژی بزاری میاد سمتت من خودم تجربه کردم بهت میگم انرژی بزار باهاش حرف بزن بهش اطمینان بده دوسش داری . البته اول مطمین شو ادم خوبیه گرفتار نشی. دختر منم ظاهرا باهم خیلی دوسته ولی در مورد داداشش حرفای بدی زد منم شک کردم میخواد داداششو دک کنه بسنش کمه برای دوس پسر بازی ۱۴ سالشه

منم همینطور طرف خیلی آدم خوبی بود اینطور ک از داداشم شنیدم اومده بودن راجبم تحقیق کرده بودن درجا خو ...

منم به خدا همین بود😭😂

خیلی اصرار داشتن بیان خواستگاری

وکیل درجه یکی بود و تهران بود و پولش از درو دیوار میومد

یکی هم سپاهی بود با وضع مالی خوبی

مامانم گفت دخترم بچس😑😂

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

نگاه عزیزم یه رازی رو بهت بگم تو حس ششمی یا بهتره بگم مدیومی اگه انرژی بزاری میاد سمتت من خودم تجربه ...

صدرصد سنش کمه

از دور کنترل کن واقعا این دوره بود هها سخته نمیشه باهاشون درگیر شد

میترسم آدم خوبیه ولی دوست داداشمه میترسم برم جلو بعد به ازدواج ختم نشه آبروم بره

گذاشتم خودش بیاد جلو حقیقتش وگرنه خیلی دوسش دارم هنوز جرعت ندارم جز کارای ضروری کرراجب داداشمه باهاش حرف بزنم

وای من برعکس🤣🤣مامانم سخت گیر و بددلهبا بابام رفیقم انگار دوستمهولی چه فایده آدم خیلی جدی ای هست

خوش بحالت من به خاطر اینکه باباش زود قضاوت میکنه رفیق شدم وگرنه از کاراش خوشم نمیاد فقط دردسره

خوش بحالت من به خاطر اینکه باباش زود قضاوت میکنه رفیق شدم وگرنه از کاراش خوشم نمیاد فقط دردسره

نصیحتش کن تشویقش کن

مامان من همیشه میگفت منو به پاکی میشناسن و دلم میخواد تو به من بری

همیشه میگه به پاکی دخترم افتخار میکنم داره تشویقم میکنه و من خوشم میاد سعی میکنم خطایی ازم سر نزنه ک باعث خیانت بهشون بشه

نه تو جلو نرو با ذهنت بگو بزار بیاد جلو میدونم انرژیشو داری

چشم عزیزم

همین کارو میکنم ببینم چی میشه فعلا خیلی راحت تر از قبل شده دیشب دیدم زیر چشمی نگاه میکرد آدم هیزی نیست یکم خجالتیه ولی هر وقت حواسم نباشه به گفته مامانم نگام میکنه دیگ نمیدونم

اینکارم میکنم