2777
2789
منظورم اینه فکر میکنی منظور داشته باشه رفتارشون ولی اینجوری نیستشغلت یا کارمند هستی یا توی یه شرکت ک ...

راجب من چی حسمیکنی

جدید نیستم همه اکانتام تعیلقه🗿🙏🏻

علی جدی نیست چون موقعیتشو نداره. اره کنترل میشه شدید دوست پسر داشت لو رفت الان داره یه کاری میکنه دا ...

حسی نداره کلا؟

دخترتون بخاطر کمبود محبت اینطور شده لطفاً به دل ننیکز یا ناراحت نشو ولی جا کنترل کردن باهاش رفیق باش

من خودم سنم کمه با مامانم راجب همه چی حرف میزنم

حتی علاقم به علی»»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسی نداره کلا؟ دخترتون بخاطر کمبود محبت اینطور شده لطفاً به دل ننیکز یا ناراحت نشو ولی جا کنترل کردن ...

اونم بهم گفت ولی شرایط خونه ما فرق میکنه باباش سخت گیره. علی دوست داره بهت فکر کنه ولی خودش حواس خودشو پرت میکنه تا ازت دور شه .

حسی نداره کلا؟ دخترتون بخاطر کمبود محبت اینطور شده لطفاً به دل ننیکز یا ناراحت نشو ولی جا کنترل کردن ...

منم همینم😂

هرچی میشه درجا به مامانم میگم

از یه پسری خوشم اومد رفتم به مامان و بابام گفتم

می دونستم هم سنتی هستن هم خیلی سختگیر هم قراره تیکه و کنایه بشنوم

رفتم گفتم من دیوونه😂😂

گفتم از اون خیلی خوشم میاد

روزی بیست و چهار بار تیکه و کنایه میشنوم

ولی باز هر اتفاقی بیفته اولین نفر به اونا میگم🫠

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

اونم بهم گفت ولی شرایط خونه ما فرق میکنه باباش سخت گیره. علی دوست داره بهت فکر کنه ولی خودش حواس خود ...

باباش سعی میکنه ازتون مراقبت کنه

نیت بدی نداره

بابا منم خیلی سخت گیر بددل و اصلا محبت نمیکنه ولی مامانم به شدت رفیقه باهام و هرچیزی ک بشه اول میام به مامانم میگم

رفیقم ندارم رفیقم ماامنمه بیرون برم مامانم غذا بخورم مامانم بازار برم مامانم اینقدر رفیقمه و پایس

خب مگه مریضه پسره چیز😐 من دوسش دارم عجب

منم همینم😂هرچی میشه درجا به مامانم میگماز یه پسری خوشم اومد رفتم به مامان و بابام گفتممی دونستم هم ...

دقیقاااااا

میدونی من اول به مامانم گفتم بعد مامانم خندید گفت بیاد خواستگاری قبول میکنی گفتم ارههههههههه خیلی دوسش دارم با کله قبوله

بعد گفت چش سفید اونم تو سرت پایین بود نگات میکرد🤣🤣🤣🤣😒😒😒 ولی خب مامانم زیاد رو نمیده بهم مثلا خواستگار داشتم بهم نمیگفتن اصلا بعد ک فهمیدم گفت دروغه

باباش سعی میکنه ازتون مراقبت کنه نیت بدی نداره بابا منم خیلی سخت گیر بددل و اصلا محبت نمیکنه ولی مام ...

وای من برعکس🤣🤣

مامانم سخت گیر و بددله

با بابام رفیقم

انگار دوستمه

ولی چه فایده آدم خیلی جدی ای هست

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃