2777
2789
عنوان

دختر کم خرج

91 بازدید | 14 پست

چند وقته چند ماهه ماهیانه خرج ندارم این ماه جز کرایه تاکسی خرج دیگه نداشتم.اون ماه ۱۰۰هزار تومن بیشتر خرج نکردم.چقدر کم خرجم.🥲این ماه یک تومن داررم برا دوماه میخام نگهش دارم.ندارم بیشتر اینم باید مراعات کنم توعمرم کافه اصلا.یه لباس رو ۴سال دارم.🥲🥲

حرف اولو شخصیت میزنه ن زیباییی .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین بودم

رفتم سرکار خداروشکر اوضاع بهتر شد

خیلی لاکچری نشد ولی از اون حالت صفر مطلق خارج شد

فکر کن من انقدر کم پول توجیبی میگرفتم که به جای اتوبوس پیاده میرفتم تا پولاشو جمع کنم بتونم لباس بخرم

منم همین بودمرفتم سرکار خداروشکر اوضاع بهتر شدخیلی لاکچری نشد ولی از اون حالت صفر مطلق خارج شدفکر کن ...

سرکار اذیت کننده نیست یا اجازه داری برای خودتم تفریح داشته باشی یا هر روز سر کاری؟

به نظرتون دختر سیزده ساله باید بهش کارت بدم و ماهانه بریرم براش؟هرچی دلش میخواد براش میخرم لباس و خوراکی و.. منظورم اینه بازم باید پول تو جیبی داشته باشه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
سرکار اذیت کننده نیست یا اجازه داری برای خودتم تفریح داشته باشی یا هر روز سر کاری؟

آدم پول درآره لذت داره

من خیلی اهل رفیق بازی و بیرون رفتن نبودم

البته اینا که گفتم مال ۶-۷ سال پیشه

الان که دیگه چند سال هست ازدواج کردم

نه منظوره من رفیقا اینا نبود کلا خوشگذرونی برای خودم منظورم بود

من مثلا قبل از اینکه برم سرکار واسه غذا خیلی جلو خودمو میگرفتم که چیز اضافه نخرم

ولی بعدش مثلا یکی از لذت هام خرید خوراکیای جدید بود

دیگه با پول خودم لباسای بیشتر و گرونتر میخریدم

لوازم آرایشی و بهداشتی بیشتر و ...

من اسم اینا رو هم لذت بردن میذارمicon