2777
2789
عنوان

دختر کم خرج

139 بازدید | 14 پست

چند وقته چند ماهه ماهیانه خرج ندارم این ماه جز کرایه تاکسی خرج دیگه نداشتم.اون ماه ۱۰۰هزار تومن بیشتر خرج نکردم.چقدر کم خرجم.🥲این ماه یک تومن داررم برا دوماه میخام نگهش دارم.ندارم بیشتر اینم باید مراعات کنم توعمرم کافه اصلا.یه لباس رو ۴سال دارم.🥲🥲

حرف اولو شخصیت میزنه ن زیباییی .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم همین بودم

رفتم سرکار خداروشکر اوضاع بهتر شد

خیلی لاکچری نشد ولی از اون حالت صفر مطلق خارج شد

فکر کن من انقدر کم پول توجیبی میگرفتم که به جای اتوبوس پیاده میرفتم تا پولاشو جمع کنم بتونم لباس بخرم

منم همین بودمرفتم سرکار خداروشکر اوضاع بهتر شدخیلی لاکچری نشد ولی از اون حالت صفر مطلق خارج شدفکر کن ...

سرکار اذیت کننده نیست یا اجازه داری برای خودتم تفریح داشته باشی یا هر روز سر کاری؟

به نظرتون دختر سیزده ساله باید بهش کارت بدم و ماهانه بریرم براش؟هرچی دلش میخواد براش میخرم لباس و خوراکی و.. منظورم اینه بازم باید پول تو جیبی داشته باشه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
سرکار اذیت کننده نیست یا اجازه داری برای خودتم تفریح داشته باشی یا هر روز سر کاری؟

آدم پول درآره لذت داره

من خیلی اهل رفیق بازی و بیرون رفتن نبودم

البته اینا که گفتم مال ۶-۷ سال پیشه

الان که دیگه چند سال هست ازدواج کردم

نه منظوره من رفیقا اینا نبود کلا خوشگذرونی برای خودم منظورم بود

من مثلا قبل از اینکه برم سرکار واسه غذا خیلی جلو خودمو میگرفتم که چیز اضافه نخرم

ولی بعدش مثلا یکی از لذت هام خرید خوراکیای جدید بود

دیگه با پول خودم لباسای بیشتر و گرونتر میخریدم

لوازم آرایشی و بهداشتی بیشتر و ...

من اسم اینا رو هم لذت بردن میذارمicon