2777
2789
عنوان

گوووز

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 115 پست
اونا که اوضاشون خراب بود

اونا هم با چادر بودن ولی دسته دارش🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

همونو بگو گوزو یادش رفته دیوث زهره هم بود دیدم اون نمیخنده منم نخندیدم فکنم اون زیاد دیده بود عادی ب ...

پدرسگ

یاد ننه محسن افتادم

شب جهیزیه چیدن هی عروسامون گفتن حاج خانم برو کنار شما زحمت نکش کار نکن ما خودمون هستیم هی این پارکه برداشت سرامیک تمیز کرد دیوار تمیز کرد

چشمت روز بد نبینه چنان صدایی تولید کرد ک همه درجا خشک شدیم بعدش رفت کنار نشست

بعد عروسیم ک مامانم مارو دعوت کرد همه دایی هام و داداشام و اینا سوژه کرده بودن میخندیدن

خدا بیامرزه حسن مون رو میگفت الهام اگر زنه اذیتت کرد بگو تو کونتو سفت بگیر نمیخواد برای من شاخ بشی

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا این ملک بی چشم و روعه تاپیک عشقولانه براش میزنی اخرشم دخترش تاپیک میزنه چری جلوم گوزید

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣تو ک ببشتر آبرو ریزی میکنی از افسون😂😂😂😂😂😂😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

دهنت اینو ندیدم دخترم یک خ..... مالیه ک نگو پر سیاست ب ننش نرفته

برا من دم در میاره بعدا

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣تو ک ببشتر آبرو ریزی میکنی از افسون😂😂😂😂😂😂😂

این پست صرفا جهت اطلاع از آینده س هراسی نداره

بترس از روزی ک حقیقی برات تاپیک بزنن

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

این پست صرفا جهت اطلاع از آینده س هراسی نداره بترس از روزی ک حقیقی برات تاپیک بزنن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بنویسه چری گوزوک از کار در امد🤣

بنویسه اونی ک برام گوز گوز میکرد خودش گوزو بود

فقط جمله اولت

چری جلوم گوزید🤣😂😂😂😂😂

چیشد ک من انقدر باهات راحت شدم چری نمدونستم گوز انقدر صمیمیت میاره

اتفاقا یه ساعت قبل غیبتت رو کردم به ملک

گفتم خیلی دوستت دارم😘🤣😂😂🤣🤣🤣

قبل گوز هم صمیمی بودیم🤣