2777
2789
عنوان

گوووز

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 115 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی خوبن بعصی تاپیکا 🤣🤣🤭

دلم تایپکاش رو می خواد خیلی عالی بوددد 🤣🤣🤣

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

ری اکشن ندارم باید بندازی تقصیر کوچیک ترین فرد حاضر خدا سرررکسی نیاره ولی عاینک دوبار ازین سوتی ها د ...

یا خدا🤣🤣🤣🤣🤣واقعا؟

چجوری پس هنو برات قیف میاد آخه🤣😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

یا خدا🤣🤣🤣🤣🤣واقعا؟چجوری پس هنو برات قیف میاد آخه🤣😂

همونو بگو گوزو یادش رفته دیوث زهره هم بود دیدم اون نمیخنده منم نخندیدم فکنم اون زیاد دیده بود عادی بود براش من منتظر ی پایه بودم بخندم کسی پیدا نشد

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

همونو بگو گوزو یادش رفته دیوث زهره هم بود دیدم اون نمیخنده منم نخندیدم فکنم اون زیاد دیده بود عادی ب ...

وااااای🤣😂😂😂😂

خدایاااااا

این چ سمی بود آخه

عاینک گوزو🤣😂

@مادریاسام من غش🤣😂🤣🤣😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اینو فقط افسون شاشو میتونه جواب بده 😂

میگه عاینک جلوش گوزیده🤣😂😂😂😂😂

اره بخدا فکنم برا اون تعریف کردم

خخخخ حق داری برار شاشوک شدی

به اون کشیدی🤣