2777
2789
عنوان

گوووز

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 115 پست
خدا لعنتش کنه🤣🤣🤣حق داشتی بگوزی🤣😂

انقدر خندیدم خدا می دونه

تازه می گفت مربی مهدکودک بچه ام گفته به شوهرت بگو نیاد اینجا بچه ها از هیکل گنده اش می ترسن

بعد می گفت شلوار با طرح باب اسفنجی می پوشه می ره پیش زن همسایه نکنه داره بهم خیانت می کنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

وای خدا چقدر به تاپیک یارو خندیدم خیلی حال داد🤣🤣🤣🤣

خیلی خوبن بعصی تاپیکا 🤣🤣🤭

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انقدر خندیدم خدا می دونهتازه می گفت مربی مهدکودک بچه ام گفته به شوهرت بگو نیاد اینجا بچه ها از هیکل ...

وای وایییییی تازه میگفت شورتش اینقدر بزرگه میشورم میندازم رو بند ۸ تا زن توش جا میشننن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

تا حالا برام پیش نیومده ولی یه نفر تعریف میکرد یه خانومه بابچش سوارتاکسی بوده باچند نفردیگه یهوبچه بلندگفته مامان یادته توحال گوزیدی میگفت خانمه بنده خدا انقدرخجالت کشید زود کرایه روحساب کرد پیاده شد.

تا حالا برام پیش نیومده ولی یه نفر تعریف میکرد یه خانومه بابچش سوارتاکسی بوده باچند نفردیگه یهوبچه بلندگفته مامان یادته توحال گوزیدی میگفت خانمه بنده خدا انقدرخجالت کشید زود کرایه روحساب کرد پیاده شد.

وای وایییییی تازه میگفت شورتش اینقدر بزرگه میشورم میندازم رو بند ۸ تا زن توش جا میشننن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

می گفت عین چادر هشت نفرسسس🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

آره تازه بعدشم با عصبانیت پاشیم بگیم خاک تو سرتون که گوزیدین من یک لحظهم اینجا نمیمونم بعد از در بری ...

عااالیه😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A