2777
2789
عنوان

گوووز

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 86 پست
یعنی ایقد گشاده جلو خودشو نمیتونه بگیره

یهو خودش ول میشه😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

سعدی تو گلستان یه حکایت داره راجبه گوز باید اونو برا جمع بخونه

واقعا؟😳😂

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ملکه۴۵۵

@معدهعصبی13

نظر🤣😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

واییییی 🤣🤣🤣

یارو تاپیک زده بود شوهرم دم در آورده چیکار کنم؟

بعد یکی کامنت گذاشته بود والا شوهر تو هم یه روز قد قد می کنه یه روز دم در میاره فردا هم حتما تخم می گذاره

دیگه انقدر خندیدم به کامنتش گوزیدم🤣🤣🤣

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

یارو تاپیک زده بود شوهرم دم در آورده چیکار کنم؟بعد یکی کامنت گذاشته بود والا شوهر تو هم یه روز قد قد ...

تا باشه ازین گوزا😂🤣

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

انقد عادی ریکشن بده که بقیه فک کنن خودشون گوزیدن

آره تازه بعدشم با عصبانیت پاشیم بگیم خاک تو سرتون که گوزیدین من یک لحظهم اینجا نمیمونم بعد از در بریم بیرونو هرگز دیگه با اون جمع روبه رو نشیم

زور خدا از همه بیشتره✌️

واقعا؟😳😂

اره

جز حکایت های اوله

شکم زندان باد است ای هنرمند

من خیلی سال پیش گلستان خوندم یادمه

گویا قضیه از این قراره یه اقایی تو جمع دوستان میگوزه بعد همه میخندن اونم شرمنده میشه

میگه خب دست خودم نبود

سعدیم میاد شعر میگه که شکم زندان باده و هیچ دانشمندی گوزش نگه نمیداره

اخر سرم پند میده که به کسی که گوزیده نخندید و بروش نیارین

تا باشه ازین گوزا😂🤣

وای خدا چقدر به تاپیک یارو خندیدم خیلی حال داد🤣🤣🤣🤣

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

اره جز حکایت های اوله شکم زندان باد است ای هنرمندمن خیلی سال پیش گلستان خوندم یادمهگویا قضیه از این ...

واوووو چه جالب👏🏻😍🤣🤣🤣