2777
2789
عنوان

میشه یه مرد

68 بازدید | 13 پست

میشه یه مرد یه زمانی عاشقانه دوستتون داشته باشه ولی الان حتی ذره ای علاقه بهتون نداشته باشه😭

من سه سال عقد بودم و تازه 1ماهه که اومدم سر خونه زندگیم

بچه ها تمام اون 3سال رو به امبد اینکه بیام و تا یه عمر با شوهرم راحت زندگی کنیم تحمل کردم

اونجا مامانم خیلی خیلی اذیتم میکرد، ولی شوهرم طفلکی از همه چیزش گذشت، از غرورش به خاطرم گذشت شما همسرمو نمیشناسید خداییی غروره

تحما ل کرد همه ی اذیت های مامانمو، اگر بخوام مشکلاتمو بگم یه تومار میشه

از مامانم بگیر تا خانواده ها تا آزمایش ژنتیک

من ملی مصیبت تحمل کردم تا بتونم با مردی زندگی کنم که عاشقمه

جوری از من جلو خانوادش دفاع میکرد که الان یادم افتاده دارم گریه میکنم

جلو همه، من خط قرمزش بودم، الان که یادم میاد دوست دارم برگردم به همون زمان با وجود تمام مصیبت ها حداقل عشق شوهرمو داشتم اون دوستم داشت

اما الان نه. الان براش مهم نیس ناراحت بشم، ناراحتم کنن، حتی خودش از عمد ناراحتم کرده

بچه ها شاید من عوض شدم

همش دارم فکر میکنم اونجا چجوری بودم، مغزم دیگ نمیکشه💔😭

الان دوسم نداره ، و من حاظرم تمام دنیا رو بدم بشه مثه قبل

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

این دوس داشتن نبوده ها خودتو گول نزن

این فرد فقط خواسته شما رو انحصارا در مالکیت خودش داشته باشه والان ک داره و ب اصطلاح خرش از پل گذشته خودواقعیشو رو کرده

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بله میشه چون دخترا ساده اند و هر هوسی رو عشق میدونن...... وگرنه عشق واقعی از بین نمیره

نه هوس نبود من مطمئنم

هیچ هوسی 3سال طول نمیکشع مخصوصا من که اجازه ی همه کاری رو بهش دادم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

این دوس داشتن نبوده ها خودتو گول نزناین فرد فقط خواسته شما رو انحصارا در مالکیت خودش داشته باشه والا ...

نه من مطمئنم دوسم داشت اینو بهم ثابت کرده هزاران بار

چیزایی واس من تحمل کرده که هیچکس دیگ نمیکرد

اون به خاطرم از ایندش زد من نمیتونستم بچه ی سالم به دنیا بیارم

داستانش مفصله و لی همسرم قویترین مردی که دیدم به جای به فکر خودش بودن به فکر من بود با اینکه غم دنیا رو دلش نشسته بود

نه من مطمئنم دوسم داشت اینو بهم ثابت کرده هزاران بارچیزایی واس من تحمل کرده که هیچکس دیگ نمیکرداون ب ...

پس چی شد ک یهو تمام حس و دوس داشتنش پرید

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝

پس چی شد ک یهو تمام حس و دوس داشتنش پرید

نمیدونم به خدا نمیدونم

همش میگم حتما من عوص شدم

بعضی وقتا فکر میکنم از عمد اذیتم میکنه تا بزارم و برم چون اون نه تنها ناراحت خوشحالم میشه

هیی از کجا به کجا رسیدم

نمیدونم به خدا نمیدونمهمش میگم حتما من عوص شدمبعضی وقتا فکر میکنم از عمد اذیتم میکنه تا بزارم و برم ...

چقد تلخ

هر دوره ای از زندگی یه سری رفتارها را دنبال داره، شما در دوران دوستی یه جور رفتار دارید، عقد یه جور، و بعد از ازدواج یه جور دیگه، حتی بعد از بچه دار شدن، نباید انتظار داشته باشی همیشه یه حالت باشه، الان واقعی تر کنار هم هستین، مسئولیت مرد بیشتر شده و حق بده، ذهنش جای دیگه هم درگیر باشه، شما الان با اخلاق های بیشتر هم آشنا شدین و در حال چلنج هستین، تحمل کنید تا فرکانس شما و همسرتون هم سو بشه، اینا طبیعیه

هر دوره ای از زندگی یه سری رفتارها را دنبال داره، شما در دوران دوستی یه جور رفتار دارید، عقد یه جور، ...

مرسی عزیزم

ولی همسرم از همون ابتدا مرد خونشون بود، چون پدر نداره خودش همه چیز و همه کس بود

خودش همه کار کرد و کلی مشغله رو دوششه،

منم نظرم همبنه و واس همین نمیرم، بت نظرم باید رفتارای هم دستمون بیاد

و ایشا.. همه چی درست میشه

مرسی عزیزمولی همسرم از همون ابتدا مرد خونشون بود، چون پدر نداره خودش همه چیز و همه کس بود خودش همه ک ...

بله حتما، خونه پدرش با خونه خودش زمین تا آسمون فرق داره، شما تحمل کنید، اجازه بدین بفهمه زندگی مشترک چیه و کجای اون قرار داره، ذهن مردها با خانومها فرق داره، تم بعدیه، زمان لازم داره خودش را وفق بده، نیاز به مدیریت و فهم بالای شما داره، تا از بحران اول زندگی بگذری، شما ناخدای کشتی زندگی هستی، سعی کن تو گرد آب ها خوب مدیریت کنی تا سالم به مقصد برسی

بله حتما، خونه پدرش با خونه خودش زمین تا آسمون فرق داره، شما تحمل کنید، اجازه بدین بفهمه زندگی مشترک ...

چجوری

من بلد نیستم

همینکه دعوا رو کش ندم کافیه

چجوری من بلد نیستم همینکه دعوا رو کش ندم کافیه

اصلا کش نده، کوتاه و واضح خواسته ات را بگو، کنایه، نیش، طعنه، نزن، فامیل من، فامیل تو فعلا نکن، اومد منت کشی زود آشتی کن، شرط و شروط کم بذار، آروم آروم مردت را نرم کن و تو دستت بگیر، یه چوب را هم وقتی میخوان خم کنن و به کمان تبدیل کنن، آرام و با ملایمت و حرارت و گرمی نرم میکنن، یکباره خم کنم میشکنه

اصلا کش نده، کوتاه و واضح خواسته ات را بگو، کنایه، نیش، طعنه، نزن، فامیل من، فامیل تو فعلا نکن، اومد ...

چقدر قشنگ حرف میزنی مرسی ازت

خیلی عاقلی تومث خواهرمی من در شرایط سخت زود با خواهرم تماس میگیرم تا ببینم اون چی میگه

اگر مشکلی واسم پیش اومد تگت میکنم تا کمکم کنی بی زحمت🫂❤

بازم مرسی