2777
2789
عنوان

سنگ پای شارژی

267 بازدید | 20 پست

سلام

نمی دونم دقیق اسمش همین هست یا نه ولی میخوام بدونم کسی استفاده کرده؟چه برندی بوده؟قیمت هم بگید لطفا

اگر هم از جایی اینترنتی خریدید راضی بودید بگید ممنون

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت همیناس که پاشنه پا رو میتراشه پوستاش بریزه؟

آره چون تابستونه منم موقع کار یا حتی مطالعه خیلی راه میرم شعور صندل پوشیدن تو خونه هم ندارم برای همین الان پاهام بد شده نمی تونم تو خیابون صندل بپوشم ولی دلم میخواد 

گفتم از اینا بگیرم زود راحت شم از شر پوسته ها

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
آره چون تابستونه منم موقع کار یا حتی مطالعه خیلی راه میرم شعور صندل پوشیدن تو خونه هم ندارم برای همی ...

عزیزم من پدرم خریده بود راضی بود از همینا که ماهواره تبلیغ میکنه اسمش یادم نیس

شده خاطره هات آرزوت شه؟
عزیزم من پدرم خریده بود راضی بود از همینا که ماهواره تبلیغ میکنه اسمش یادم نیس

چه خوب که راضی بودند 

کاش برندش یادتون میومد 

عزیزم من دارم الان تو ماشینم رفتم خونه عکسشو میزارم اول دکتر شول خریدم شاید چون خیلی استفاده کردم یه ماهه خراب شد بعدش مارک بابلیس خریدم که دوتا سری داره زبرو یکی نرمتر ازش خیلی راضیم صبر کن برم خونه عکس میفرستم 

عزیزم من دارم الان تو ماشینم رفتم خونه عکسشو میزارم اول دکتر شول خریدم شاید چون خیلی استفاده کردم یه ...

مرسی ممنون میشم بفرستی فقط یه سوالی مثلا برای این پوست های ضخیم روی انگشت شصت یا قوزک پا هم میشه استفاده کرد؟