2777
2789
عنوان

سنگ پای شارژی

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 20 پست
مرسی ممنون میشم بفرستی فقط یه سوالی مثلا برای این پوست های ضخیم روی انگشت شصت یا قوزک پا هم میشه است ...

ببخشید من هنوز نتونستم عکس بزارم ببین من تا حالا برای غوزک پا استفاده نکزدم ولی پاشنه پام که زخیمه میزنم با زبرش و بعدش با سری نرمش 

دعا کن کارم تو اداره مالیات درست شه و برم محضر برم خونه واست عکس بزارم 

ببخشید من هنوز نتونستم عکس بزارم ببین من تا حالا برای غوزک پا استفاده نکزدم ولی پاشنه پام که زخیمه م ...

عزیزم انشالا که کارت به خوبی و راحتی انجام میشه

خیلی لطف می کنی  

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم انشالا که کارت به خوبی و راحتی انجام میشه خیلی لطف می کنی    

قربونت گلم 

چشم برم حتما هنوزم تا اداره مالیاتم شلوغ به کارها رسبدگی هم نمیکنن اگه امروز انجام بشه حله 

به هر حال تا عصزی حتما عکسشو میزارم گلم 

قربونت گلم  چشم برم حتما هنوزم تا اداره مالیاتم شلوغ به کارها رسبدگی هم نمیکنن اگه امروز انجام ...

فدای تو  

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
عزیزم من دارم الان تو ماشینم رفتم خونه عکسشو میزارم اول دکتر شول خریدم شاید چون خیلی استفاده کردم یه ...

واای خدا باورم نمیشه اینکه یه کاربری دیگه منه 

باورت میشه من چقدر فکر کردم که خدایا به کی قول دادم عکس بزارم 

بعد اون روز مادرم بیمارشد و ۱۵ روز بیمارستان همراه بودم بعدشم خونه مراقبش بودم دیگه نیومدم نی نی سایت 

حتی یه بار گفتم یه تاپیک بزنم بپرسم من قرار بوده به کی عکس  سنگ  پای شارژی رو که راضی بودم بفرستم 

ببین قسمتو 

الان  برات میفرستم