2777
2789
عنوان

تنگی واژینال

147 بازدید | 32 پست

پسره بهم گفته زنی که برنج زیاد میخوره واژنش گشاد میشه نمیدونم این حرف های بی اعتبار و بی سند چرا بین پسرها راحت دهن به دهن میشه یعنی این ها مغز ندارن تفکر کنند؟

این و بهم چند سال پیش یه پسری گفته بود ببینید پسرا چطوری تصمیم میگیرن بر اساس تفکرات پوچ

تو هم میگفتی پسری که گه زیاد میخوره اونجاش کوچیک میشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا این تایپک زشت میزنی ک چی بنظرت جای این حرفا تو سایت

باز شروع شد😑😑😑😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
حالا این تایپک زشت میزنی ک چی بنظرت جای این حرفا تو سایت

بس کن خانم جان دارم درد و دل میکنم دارم حرف میزنم تو این جامعه بسته سکوت میخوام صحبت کنم من یک زنم حق دارم از مشکلاتم بگم باید بکم همه ببیند و بفهمند ما چه میکشیم

پناه بر خدا .هر وقت همچین پسری باهاتون هم صحبت شد ، برین بهش بعدش کات

این موضوعات و خودشون وسط صحبت های دیگه باز میکنن عمدا آزار جنسی کلامی میرسونن پسرهای جهان سومی

پوکیدم ازخنده🤣🤣

😅