2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

143 بازدید | 22 پست

بچه ها دبیرستان شاهد چطوره

چون اجیم میخاد ثبت نام کنه نمیدونم خوبه یا بده نره آیندش نابود بشه

کسی از وضعیت تدریس اونجا خبر نداره

فراموش نکن آن قوم زبان عرب با ما چه ها که نکردند 🪶. (✨ کاربر تابان در شب هستم به دلیل حق گویی تعلیق شدم ولی حقیقت قابل مخفی کردن نیست ✨)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی محیطتش بستس ببین عقیدتون چطوره

عقیدش به اونجا نمیخوره کلا

فراموش نکن آن قوم زبان عرب با ما چه ها که نکردند 🪶. (✨ کاربر تابان در شب هستم به دلیل حق گویی تعلیق شدم ولی حقیقت قابل مخفی کردن نیست ✨)

من دوران راهنمایی میرفتم مدرسه شاهد

افتضاحه واقعا تدریس بد فضا مذهبی و گرفته کادر بد

بعدش رفتم غیرانتفاعی ثبت نام کردم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست... سپهر بابا🖤 ۱۶۸ ،میناب🖤 قهرمان ذات پرور...🖤 دانیال کمان گیر🖤 بچه ها نخندینا.. 🖤 مانی بابا تو برو من میام..🖤 قادسیه با ما تمام میشود✍️

من میرفتم شاهد

بعد مدرسه ما قبلن نمونه دولتی بود که شد شاهد وگرنه کادرش همون بود عالییی بود مدرسم از مدرسمون سی نفر نمونه قبول شدن ده نفر تیزهوشان ولی بازم به خودت بستگی داره

من دوران راهنمایی میرفتم مدرسه شاهد افتضاحه واقعا تدریس بد فضا مذهبی و گرفته کادر بد بعدش رفتم غیران ...

عه بده پس جدی

ما بیشتر چون فکر میکردیم اونجا تدریسش خوبه میخاستیم ثبت نام کنیم ولی ایکاش نمونه قبول بشه یا تیزهوشان خاهرم

هنوز جوابا نیومده 🥲