من روکش کردم والا مراقبت خاصی نمیکنم. درد هم نداشت زیاد
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
دردش فقط همینه که به سمت لثه فشارش میده لثه ات درد میگیره شایدم کمی خون بیاد که خوب میشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اره تا بره لابراتوار ساخته بشه و بیاد طول داره. اونجا به دکتر بگو روکش موقت بذاره برات چون تمام دندونت رو میتراشه
هیچی رفتم یکم تراشید دندونمو البته یکم نه زیاد😒 یذره مونده از دندونم بعد دو سه بار با خمیرهای مختلفی قالب گرفت میذاشت رو دندونم بعد میگفت محکم فشار بیار روش با دندونت
🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹