2777
2789
عنوان

روکش دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 8718 بازدید | 32 پست
نه اصلا فقط یه بوی خاصی میاد مثل سوختگی خخ قبلش عصب کشی کرده بودم

منم دو تا عصب کشی کردم نیاز به روکش داره

مرسی از توضیحت بعد ماه رمضون میرم دنبالش

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
او دندون خرابتو میتراشه یذره میمونه ازش

😓 چ بد من فک کردم روکش میاد رو این دندون خخخ 

ی چی دیگه.دندونی ک اون زیر میمونه ی کم ازش .ب مرور نمیپوسه اون زیر

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها یادم نبود عصب نداره خداروشکر پس حس بدی نداره تراشیدنش .متنفرم ازدندون پزشکی

منم متنفرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم دو تا عصب کشی کردم نیاز به روکش داره مرسی از توضیحت بعد ماه رمضون میرم دنبالش

منم قراره بیمه تکمیلی ازاین ماهانه ایا بشم برم روکشو.....بعدرمضان😷

منم قراره بیمه تکمیلی ازاین ماهانه ایا بشم برم روکشو.....بعدرمضان😷

کدوم بیمه؟ دندون جز تعهداتشون هست؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کدوم بیمه؟ دندون جز تعهداتشون هست؟

باید بپرسم اسم بیمه ش رو تازه خبردار شدم همچین چیزی هس

50..60میدی هر ماه 400تومن ساپورت میکنه خدمات دندون رو 

تواین گرونی400هم خوبه

باید بپرسم اسم بیمه ش رو تازه خبردار شدم همچین چیزی هس 50..60میدی هر ماه 400تومن ساپورت میکنه خد ...

بهتر از هیچیه خب

دوستم میدونی هزینه یه روکش دندون جلوچنددرمیاد؟؟؟؟

برای من 320-30 تومن شد.فقط هزینه روکشش . هزینه عصب کشی جداست

برای من 320-30 تومن شد.فقط هزینه روکشش . هزینه عصب کشی جداست

ممنونم دوستم.خداروشکربا عصب نرسیده فقط دندون جلوازداخل سوراخ شده یه کوچولومیترسم بشکنه.فک میکنی نیازه ب روکش یاباروش دیگه حل میشه