2777
2789
عنوان

غذای کمکی

148 بازدید | 18 پست

سلام مامانا 

کیا بچه شون تو شش ماهگی هستن و چه غذاهای کمکی ای میدید بهشون 

یک سوال دیگه دارم دوستان لطفا جواب بدید 

بچه هاتون تو این سن تقریبا روزی چند باز شیر میخورن؟ هر دفعه چند دقیقه زمان میبره ؟؟

فقط فرنی میدم .

هر ۳ ساعت یا ۴ ساعت ۱۸۰ تا میخورن یعنی روزی ۴ یا ۵ بار  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دختر من تازه شش ماهه شده ميتوني براش كته درست كني با نمك خيلي كم سوپ فرني و ماست ميوه اي سرلاك هم خ ...

سرلاک دادین به بچتون؟؟؟؟

منم یکی دوبار به پسرم دادم یازده ماهشه بالا آورد بردم دکتر ..دکترش گفت سرلاک اصلا نده بهش چون اصلا ارزش غذایی نداره مواد نگهدارنده داره..

منم دیگه نمیدم بهش

ینی همه اینارو تو 6 ماهگی میدادین عزیزم؟؟ 

نه😁😁😁

از فرنی شروع کردم .‌...مثلا یه هفته فرنی هفته بهد حریره بادام هم اضافه میکردم اینجوری جلو میرفتم..

مثلا سوپ و پوره و کته و اینا رو تو هفت ماه یا هشت ماهگیش میدادم

نه😁😁😁 از فرنی شروع کردم .‌...مثلا یه هفته فرنی هفته بهد حریره بادام هم اضافه میکردم اینجوری جلو ...

اهااان میگم ی ذره بچه چقدر مگه معده داره خخخخ 

اخه شیرم کمه البته فک کنم دارم شیر اما پسرم تو میک زدن تنبله فقط وقتی سینه م رگ میکنه رو دوس داره بخوره بعد ک تموم میشه اون شیر میذاره ب گریه با کلی ترفند یکمی شیرمو میخوره فقط ی سینه مم ب زور میگیره رو برمیگردونه اصلا 

برا همین میخام زودتر غذا خورش کنم 

دختر من تازه شش ماهه شده ميتوني براش كته درست كني با نمك خيلي كم سوپ فرني و ماست ميوه اي سرلاك هم خ ...

ببخشید دختر شما ک هم سن پسر منه میخام بدونم خواب شبانه ش چطوره؟ 

چرت های بین روزش چند باره و تایمش چقدره؟؟ 

من پسرم یازده ماهشه ولی بهتون میگم.. فرنی....حریره بادام...سوپ...پوره سیب زمینی..پوره هویج..پوره کد ...

ببخشید دوست عزیز پسرتون از چند ماهگی خواب شبانه ش خوب شد ؟ الانم برای شیرتون بیدار میشه؟؟ 

ببخشید دوست عزیز پسرتون از چند ماهگی خواب شبانه ش خوب شد ؟ الانم برای شیرتون بیدار میشه؟؟ 

تقریبا از وقتی که افتاد روغذا چون شیرم کم بود و اصلا سیرنمیشد بخاطر همین اکثرا شبا بیداربود..

آره الانم هر دوسه ساعتی بیدارمیشه شیرمیخوره و میخوابه

اهااان میگم ی ذره بچه چقدر مگه معده داره خخخخ  اخه شیرم کمه البته فک کنم دارم شیر اما پسرم تو ...

آخی شیرمنم خیلی کمه...

ولی خوبکاری میکنی غذای کمکی رو شروع میکنی...

خداکنه بدغذا نباشه و خوب غذا بخوره