2777
2789
عنوان

بارداری

44 بازدید | 9 پست

سلام به همگی لطفا کسانی که زود قضاوت میکنن یا چیزی نمیدونن نیان لطفا خواهش میکنم ممنون

من میخوام میخوام عکس شکممو بفرستم و واقعا عکس خودمه عکس هیچ کس دیگه ای نیست و مرد هم نیستم لطفا عجولانه تصمیم نگیرید یا قضاوت نکنید ممنون از شما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@لیلی_آگان

عزیزم میشه کمک کنی این کاربر مشکوک ک چ عرض کنم تابلوئه

نمیدونم چرا نی نی یار تعلیقش نمیکنه عکس ی بنده خداییم میزاره هی راجب شکمش میپرسه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@لیلی_آگان عزیزم میشه کمک کنی این کاربر مشکوک ک چ عرض کنم تابلوئهنمیدونم چرا نی نی یار تعلیقش نمیکن ...

عزیزم تگدونم خرابه😂

از من چ کمکی برمیاد قشنگم

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝

باز اومدی چه رویی هم داری

تمام چیزایی که میگم راسته میگم چرا باور نمیکنی لطفا از شما خواهش میکنم زود قضاوت نکنید ممنون حالا میخوای باور کن میخوای نکن مشکل خودتونه

عزیزم تگدونم خرابه😂از من چ کمکی برمیاد قشنگم

خودم چن بار تگش کردم نمیادicon گفتم حداقل جایی اینو دیدی بدون فیکه ب بقیه هم گفتم ولی خب خیلی رو مخه این

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم چن بار تگش کردم نمیاد گفتم حداقل جایی اینو دیدی بدون فیکه ب بقیه هم گفتم ولی خب خیلی رو مخه ا ...

دقیقا مشخصه فیکه

تاپیکاشو دیدم

مردک مریض

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝

تمام چیزایی که میگم راسته میگم چرا باور نمیکنی لطفا از شما خواهش میکنم زود قضاوت نکنید ممنون حالا می ...

اره جون خودت همش راسته خودت تاپیکاتو بخونی میفهمی چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40