2777
2789
عنوان

عاشق شدم

436 بازدید | 47 پست

سلام بچهها

من ۲۶ سالمه ۲ ساله با یه آقایی آشنا شدم و متاهله، نامزده و قصدشون جداییه. منتهی هنوز کارای دادگاهشون پیش نرفته، دختره هم هی اذیتش میکنه.

ما برج ۲ یه عقد موقت کردیم دو ساله..

خیلی خیلی خیلی بهش وابسته شدم اونم همینطور

لطفا بدون قضاوت، بدون سرزنش و هرچیزی به راه حل بدید بهم که بتونم سریعتر دختره رو دور کنم ازش..

چون اعصاب جفتمونو بهم میریزه و دیگه نمیتونم دوریشو تحمل کنم🙃

چیزی ندارم بگم

میدونو میدم دست دوستان

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خانوم پیاز

اجازه بده کامل جدا بشه بعد برو هوار بشو رو زندگی مردم

هرچند فک کنم این تاپیک فیک

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

😐😐😐

دقیقا قیافم شد عین پروفت

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

برو به حال خودت گریه کن همین فقط

تا اطلاع ثانوی کاربری دست دو نفر هست، با تشکر💖فعلا کاربری بیشتر دست منه التماس میکنم هی قبلیارو نگید هزار بار توضیح دادم که اونا برای من نیس، بخدا نیس😫

الان میان هدایتت میکنن

🤣🤣👌

چجوری اخه نقهمیدم

بالاخره اون روز میرسه که فقط خودمون دوتا میدونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... میرسیم به اون جایی که زندگی قشنگمونو با هم شروع میکنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...