2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست
جیندرلای صیغه ایجیندرلای صیغه ایجیندرلای صیغه ایجیندرلای صیغه ایجیندرلای صیغه ایجیندرلای صیغه ایجیند ...

مرسی از قضاوتی که کردی

ما همکاریم

هفتهای چند روز مجبوریم با هم بریم یه شهر دیگه و برگردیم عقدمون هم فقط بخاطر همین بوده.. هیچ ارتباط جنسی و چیزی نداریم

چطور میتونی همچین حرفی رو بزنی؟

شرایط کامل رو هم به یکی دیگه از دوستان گفتم

زنش رو با کسی دیدن و دختره هم از یکی دیگه حامله بوده

کارای طلاقشون پیش نمیره و دختره هم اذیتش میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عین گوه چسبیده ب توالت عمومی ،چسبیدی ب شوهر یکی دیگه بعد میگی اونا رابطه اشون خرابه؟جیندرلای صیغه ای ...

عزیزم دختره رو با کسی دیدن

کل روستاشون.. حتی از یکی دیگه حامله هم بوده که سقط کرده

این پسر بدبخت چون مادرش فوت کرده و باباش دوباره ازدواج کرده به اصرار خانواده زن گرفته که دختره اینجوری از آب دراومده

فامیلمون هستن

دختره واقعا اذیتش میکنه به هر نحوی دارم میبینم اعصاب خوردیها و گریههاشو..

گفتم قضاوت نکنید فقط راه حل بدید یا من گورمو گم کنم یا دختره

مرسی از قضاوتی که کردیما همکاریمهفتهای چند روز مجبوریم با هم بریم یه شهر دیگه و برگردیم عقدمون هم فق ...

مگه میشه کارای طلاقشون با اون حجم از آتویی ک تو میگی داره پیش نره؟

البته اگ راست بگی ک بعید میدونم

انشاالله خدا ب راه راست هدایتت کنه

همون خدایی ک توو ی پلک زدن میتونه انسان رو از منجلاب نجاتش بده

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

نه سرزنشت نمی کنم،چون متاسفانه وقتی که داشتی این تصمیم رو می گرفتی،احساست بهت غلبه کرده و راه عقل و تجزیه و تحلیل رو بسته.

اما دوست من،ایشون وقتی که با شما عقد موقت کردند،از قبل در یک رابطه رسمی و جدی بودند،صحیح این بود،که شما صبر کنید تا اون رابطه تموم بشه و بعد عقد کنید.

من اگه جای شما بودم،عقدم رو با این آقا به هم می زدم، و می گفتم حالا با خیال راحت ،بدون حضور من درباره اون رابطه قبلیت تصمیم بگیر.

مگه میشه کارای طلاقشون با اون حجم از آتویی ک تو میگی داره پیش نره؟البته اگ راست بگی ک بعید میدونمانش ...

الان سه ساله این قضیهشون از قبل آشنایی با من

تا پای طلاق میرن ولی باز یا مشکلی پیش میاد طلاق صورت نمیگیره

الان سه ساله این قضیهشون از قبل آشنایی با من تا پای طلاق میرن ولی باز یا مشکلی پیش میاد طلاق صورت نم ...

ببین گلم خودتو گول نزن

اشتباه بزرگی کردی

گناه کبیره کردی

حق الناس انداخته گردنت

انقدر گناهتو بزرگ کرده ک اگ ازش برنگردی دعات مستجاب نمیشه روزگارتو هم سیاه میکنه

اون آقا داره تو رو هم فریب میده

اگ واقعا قصدش جداییه بهش بگه نمیتونم باهات باشم عاشق یکی دیگه ام بعدشم توو قانون ایران حق طلاق کلا با مرد هستش، دیگه طلاق جور نمیشه و ... همش دروغه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸