2777
2789
عنوان

دارم رژیم میگیرم

70 بازدید | 12 پست

به کسی نگفتم بچم از دهنش در رفت به خواهرشوهرم گفت ممامانم رژیمه

حالا از اون موقع خواهرشوهرم با حالت تمسخر حرف میزنه یه بار میگه وا تو نیازی به رژیم نداری خوبی با اینکه من چاقم یه بار میگه بچت همه چیو به عمش لو میده میخنده یه بارم غذای پرچرب که میدونه من عاشقشمو درست کرد دعوتمون کرد هی تعارف میکرد بخور بخور کم کشیدم یهو دیس برنج و با خورش به زور میگما خالی کرد تو بشقابم به طوریه که دستمو نگه داشتم جلو بشقابم نریزه دستم سوخت بازم ول نکرد

به خاطر همین نگفتم بهشون که دارم رژیم میگیرم

من ادم حساسی نیستم

ولی یه اخلاقای خاصی دارن که تا میفهمن میخوام کاری انجام بدم نمیزارن

مثلا مسافرت بخوایم بریم تا بفهمن یا مامان باباشو یا بچشو یا خودش حتی یکی میندازه گردن ما که اره ببرین اگه نبریم شر درست میکنه چند باری هم کاری کرد کنسل کردیم

چیکار کنم خسته شدم

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

روی بچت کار کن خبرای خونه رو بیرون نبره

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

ولش کن زنیکه حسود رو

من همه بهم میگفتن نه خوبی فلان منم فک میکردم واقعا خوبم

یه روز به خودم اومدم و رژیم گرفتم خونه هرکسی هم میرفتم همچنان رعایت میکردم تو ذهنم میگفتم فک کن الان اینو خوردی تموم شده رفته تو معدت

الان لاغر شدم و خیلیم راضیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون ماه تولد پسرش بود دعوتی نکرد جشنی نگرفت ماهم زنگ زدیم تبریک گفتیم پسرش 20 سالشه

خلاصه برای بچم بعدش تولد گرفتم نیومد بهانه اورد ولی میدونم چرا نیومد چون انتظار داشت ما روز تولد پسرش براش کادو ببریم و ببریم

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

روی بچت کار کن خبرای خونه رو بیرون نبره

نمیدونم چجوری حالیش کنم میترسم دعواش کنم بدتر بشه ارومم بهش گفتم گفته باشه نمیگم ولی باز بعدش گفته

ولش کن زنیکه حسود رومن همه بهم میگفتن نه خوبی فلان منم فک میکردم واقعا خوبمیه روز به خودم اومدم و رژ ...

اره بابا من 70 کیلو ام لباسام سایزم نیست و واقعا اذیتم تابلوعه چاقیم شکمم بزرگه میگه چاق نیستی

نمیدونم چجوری حالیش کنم میترسم دعواش کنم بدتر بشه ارومم بهش گفتم گفته باشه نمیگم ولی باز بعدش گفته

چندسالشه؟

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

7

اگه الان یاد نگیره هیچوقت یاد نمیگیره

حالا رژیم زیاد مهم نیست ولی ۰یزای مهم تر رو هم ممکنه بره بگه

ادم توخونه خودش باید امنیت روان داشته باشه

همین چیزای کوچک باعث میشه مدام حس ناامنی روانی کنی

اگه الان یاد نگیره هیچوقت یاد نمیگیره حالا رژیم زیاد مهم نیست ولی ۰یزای مهم تر رو هم ممکنه بره بگه ا ...

اره خودمم میدونم و روانم بهم ریخته

منم ۷۰ بودم الان ۵۸

ماشالله عزیزم چقدر حس خوبی خداروشکر

چه رژیمی گرفتی شما