2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 40 پست
کم و بیش اینایی ک گفتین رو میخوزدم ولی این ماه میخوام بچسبم بهش و رعایت کنم ویتامین دی هرروز باید بخ ...

عزیزم مشکوک بود جوابش گفت لب مرزه باید تکرار بشه

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

عزیزم مشکوک بود جوابش گفت لب مرزه باید تکرار بشه

ای بابا ناامید نشیاااا بازم هرچی صلاحته عزیزم هیچیو به زور از خدا نخواییم بهتره ان شاالله هرچی به صلاحته اتفاق میوفته بسپار دست خدا ولی درکل مشکوک بودن جای ناامیدی نداره اگرررررم خداییییی نکرده منفی بود صلاحت همین بوده کارای خدا بی حکمت نیست فقط بگو خدایا میسپارم به خودت خدا خودش برامون میچینه به بهترین شکل

حتما خبرشو بمنم بده کی باید باز آز بدی؟

میشه واسه نینی دار شدنم یه صلوات بفرستی مهربون🥹🙏🏻❤️آخه دلم پررر میکشه برای بغل کردن بچه🥹❌️خواجه های سایت لطفا درخواست دوستی نفرمایید❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا ناامید نشیاااا بازم هرچی صلاحته عزیزم هیچیو به زور از خدا نخواییم بهتره ان شاالله هرچی به صل ...

چشم حتما انشالله عزیزم

دوروز دیگه موعدمه نشدم میرم ازمایش چشم حتما عزیزم

چشم حتما انشالله عزیزم دوروز دیگه موعدمه نشدم میرم ازمایش چشم حتما عزیزم

عه هنوز موعدت نشده؟ پس خیلیی زود رفتی برای ازامایش ان شاالله یکی دوروز بعد از موعدت برو

میشه واسه نینی دار شدنم یه صلوات بفرستی مهربون🥹🙏🏻❤️آخه دلم پررر میکشه برای بغل کردن بچه🥹❌️خواجه های سایت لطفا درخواست دوستی نفرمایید❌️

عه هنوز موعدت نشده؟ پس خیلیی زود رفتی برای ازامایش ان شاالله یکی دوروز بعد از موعدت برو

نه عزیزم دوشنبه اس اره خودمم همینو میگم

عددش چند بود عزیزم؟فک میکنم چون زود رفتی لب مرزه دو سه روز دیگ تکرار کن

من فقط مثبت یا منفی بودنش را ازمایش دادم تیتر ندادم

چشم حتما ممنون ازت

بارداری چون زود رفتی اینجوری نشون داده

جدی میگی کلی حالم گرفته شد ولی خب بازم میگم زود رفتم چون الکی نباید بیبی چک هام مثبت میشد دوستم بدتر ترسوندم گفت خارج رحمه شاید چون لکه بینی هم دارم

جدی میگی کلی حالم گرفته شد ولی خب بازم میگم زود رفتم چون الکی نباید بیبی چک هام مثبت میشد دوستم بدتر ...

نگران نباش استرس نداشته باش عزیزم انشالله خارج رحمی نیست. چن روز دیگ رفتی ازمایش خبرم گم ممنون

نگران نباش استرس نداشته باش عزیزم انشالله خارج رحمی نیست. چن روز دیگ رفتی ازمایش خبرم گم ممنون

چشم عزیزم ممنون از دلگرمی دادنت 😘💚