2777
2789
عنوان

بیبی چک

183 بازدید | 28 پست

سلام خانما من دیروز بیبی زدم هاله انداخت امروز تکرارش کردم از دیروزیه پر رنگ تر بود دیروز رو هم کامل لکه بینی داشتم دوروز دیگه موعدمه بنظرتون برم ازمایش مشخصه؟

دیگه باردارم درسته؟

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی باردارم؟ انشالله قسمتت بشه عزیزم علائمی نداری؟

احتمال زیاد بله آزمایش بده دقیق تره

چرا خیلی کمر درذ ودرد تخمدان گاهی و درد پریودی حس میکنم میخوام پریود بشم ...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
احتمال زیاد بله آزمایش بده دقیق تره چرا خیلی کمر درذ ودرد تخمدان گاهی و درد پریودی حس میکنم میخوام پ ...

منم خیلی کمردرد دارم سینه درد وگرگرفتگی ام دارم احساس پری معده ام دارم ک متاسفانه نمیتونم غذا بخورم

احتمال زیاد بله آزمایش بده دقیق تره چرا خیلی کمر درذ ودرد تخمدان گاهی و درد پریودی حس میکنم میخوام پ ...

انشالله ک این ماه هردومون مامان میشیم

عزیزم من زنگ زدم ازمایشگاه میگه تیتر ۶۰۰ مثبت منفی سیصد البته خصوصی بود دولتی هم گفت تیتر نداریم فقط مثبت منفی ۱۳۰

کدومشو انجام بدم؟

منم خیلی کمردرد دارم سینه درد وگرگرفتگی ام دارم احساس پری معده ام دارم ک متاسفانه نمیتونم غذا بخورم

انشاالله هرکی چشم انتظاره خدا بهش بده 💚

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
مبارکه عزیزم داری مامان میشی زیاد هم نگران لکه بینی نباش معمولا موعد پریود که میشه تو بارداری کمی لک ...

مرررسی عزیزم

لکه بینیم ی روز کامل بود تموم شد

موعدمم دوشنبه اس عزیزم ازمایش میخوام بدم با تیتر باشه یا مثبت منفیش کافیه؟

انشالله ک این ماه هردومون مامان میشیم عزیزم من زنگ زدم ازمایشگاه میگه تیتر ۶۰۰ مثبت منفی سیصد البته ...

تیتر دقیق تره به نظرم تیتر بده

مبارکه عزیزم برا ماهایی ک منتظریم دعا کن

منم علائم بارداری خیلی دارم نوک سینم درد میکنه یوقتایی کل سینم تیر میکشه درد کمر و تخمدان از روز ۵تاخیر تا ۸ تاخیر لکه بینی قهوه ای در حد روی دستمال داشتم

لانم ک روز ۱۰ تاخیرمه ولی نه بیبی چک مثبت میشع ن پزیود میشم میگم شاید همون لکه بینیا پریودم بود اره؟؟ اخه تنبلی تخمدان دارم و کیست و پریودام منظم نیس

البته سینه درد و لکه بینی در حد دستمال اوتم ب مدت سه روز برای اولین بار تو کل زندگیم اتفاق افتادع

میشه واسه نینی دار شدنم یه صلوات بفرستی مهربون🥹🙏🏻❤️آخه دلم پررر میکشه برای بغل کردن بچه🥹❌️خواجه های سایت لطفا درخواست دوستی نفرمایید❌️