2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 28 پست
مرررسی عزیزم لکه بینیم ی روز کامل بود تموم شد موعدمم دوشنبه اس عزیزم ازمایش میخوام بدم با تیتر باشه ...

نمیدونم عزیزم از دکتری که آزمایش مینویسه بپرس انشاالله همون چیزی که میخوای پیش روت باشه و همهچیز عالی پیش بره منم از ذوقت انرژی گرفتم مامان خانوم 💝🫂

مبارکه عزیزم برا ماهایی ک منتظریم دعا کنمنم علائم بارداری خیلی دارم نوک سینم درد میکنه یوقتایی کل سی ...

ممنون عزیزم انشالله ک خدا ب هرکی ک چشم انتظاره نینی بده

عزیزم خیلی وقتا بیبی چک اصلا نشون نمیده ی ازمایش بده گلم ولی علائمت خیلی شبیه منه لکه بینی هم اگر یک تا سه روز بوده همون لانه گزینیه شماهم ک میگی اصلا سابقه لکه نداشتید اولین بار بوده امیدوارم ب حق امام حسین ی این ماه مادر بشی

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم عزیزم از دکتری که آزمایش مینویسه بپرس انشاالله همون چیزی که میخوای پیش روت باشه و همهچیز عال ...

زنگ زدم بهداشت میگه همون مثبت منفیش رو برو اگرهم تیتر برات مهمه اون رو انجام بده

ممنون عزیز مهربون 💙💙😘😘😘

ممنون عزیزم انشالله ک خدا ب هرکی ک چشم انتظاره نینی بده عزیزم خیلی وقتا بیبی چک اصلا نشون نمیده ی از ...

اخه حداقل یه هاله باید مینداخت اصن سفید سفید حتی بیبی چکام خط تبخیرم نمیندازن ک دلم خوش شه برم یه بیبی دیگه امتحان کنم😂

عزیزم این هزینهایی ک گفتی با بیمه هسته یا آزاد؟؟

میشه واسه نینی دار شدنم یه صلوات بفرستی مهربون🥹🙏🏻❤️آخه دلم پررر میکشه برای بغل کردن بچه🥹❌️خواجه های سایت لطفا درخواست دوستی نفرمایید❌️

اخه حداقل یه هاله باید مینداخت اصن سفید سفید حتی بیبی چکام خط تبخیرم نمیندازن ک دلم خوش شه برم یه بی ...

برای بعضی ها نشون نمیده خانمه تو سایت میگفت تا ده روز بیبی زدم منفی بود با ازمایش متوجه بارداریش شد

عزیزم دولتی گفت با نسخه ولی ازاد ۱۳۰

خصوصی گفت تیتر ۶۰۰ ،مثبت منفی سیصد

اخه حداقل یه هاله باید مینداخت اصن سفید سفید حتی بیبی چکام خط تبخیرم نمیندازن ک دلم خوش شه برم یه بی ...

شما برو دکترعمومی برات بنویسه و همون مثبت منفی رو انجام بده هرچی باشه سریع بهت نشون میده ک ی دل بشی ولی امیدوارم ک مثبت باشه😘😘😘

برای بعضی ها نشون نمیده خانمه تو سایت میگفت تا ده روز بیبی زدم منفی بود با ازمایش متوجه بارداریش شد ...

من اخه پریودامم منظم نیس جوری نیس ک بگم اره ۱۰ روز پریود نشدم پس صددرصد باردارم اخه این اتفاق اینکه ۱۰ ۲۰ روز تاخیر داشتم قبلا هم میوفتاد چون تو اقدامم روش حساس شدم

ماهای قبل هم پریودم خیلی کم بود میگم شاید این ماه بدتر شدم ک دیگه در حد لکه بینی شده پریودم

میشه واسه نینی دار شدنم یه صلوات بفرستی مهربون🥹🙏🏻❤️آخه دلم پررر میکشه برای بغل کردن بچه🥹❌️خواجه های سایت لطفا درخواست دوستی نفرمایید❌️

دارم میرم ازمایش جوابشو بهتون میگم

آره عزیزم حتماااا خبرشو بده ان شاالله به حق علی اصغر امام حسین باردار باشی

من اخه پریودامم منظم نیس جوری نیس ک بگم اره ۱۰ روز پریود نشدم پس صددرصد باردارم اخه این اتفاق اینکه ...

اگر ازمایش بدی سریع مشخص میشه عزیزم شاید باردار بودی خدارو چ دیدی

آره عزیزم حتماااا خبرشو بده ان شاالله به حق علی اصغر امام حسین باردار باشی

ممنون عزیزم همچنین خودت رفتم عزیزم ساعت دوازده و نیم گفتم بیا جوابشو بگیر

اگر ازمایش بدی سریع مشخص میشه عزیزم شاید باردار بودی خدارو چ دیدی

میترسم عزیزم😔باورت میشه بعد از هر بیبی ای ک میزارمو منفی میشه انقد گریه میکنم ناخوداگاه ترس از منفی شدن دارم حالا اگر تا پس فردا پریود نشدم یه بیبی دیگه میزارم اگر حتی هاله هم انداخت میرم ازمایش

میترسم عزیزم😔باورت میشه بعد از هر بیبی ای ک میزارمو منفی میشه انقد گریه میکنم ناخوداگاه ترس از منفی ...

عزیزم منم دوماه اقدام بودم هرماه ک منفی میشد کلی حالم بدمیشد ولی دنیا ک ب اخر نرسیده اصلا نگران نباش انشالله ک این ماه بارداری خدایی نکرده هم نبودی غصه نخور استرس خیلی بده ب جاش تا میتونی انجیر موز خرما بخور سیاه دونه عسل هم تا پاک شدی بخور دمنوش دارچین زنجبیل هم بخور رحمتو با روغن نارگیل یا سیاه دونه هم هرشب چرب کن اسید فولیک و ویتامین دی هم بخور من همینجور جواب گرفتم ولی ب دلم افتاده ک بارداری

عزیزم منم دوماه اقدام بودم هرماه ک منفی میشد کلی حالم بدمیشد ولی دنیا ک ب اخر نرسیده اصلا نگران نباش ...

کم و بیش اینایی ک گفتین رو میخوزدم ولی این ماه میخوام بچسبم بهش و رعایت کنم ویتامین دی هرروز باید بخورم؟