2777
2789
عنوان

چاقی شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 21 پست
متاسفانه کلا تنبلی تخمدان اینجوریه شکم همیشه ورم داره

اعتماد به نفسم کم شده همش به فکر اینم زیاد مشخص نباشه یادش بخیر قبلا هرچی دلم میخواست میپوشیدم به فکر شکم هم نبودم

هعییی اگه راهی پیدا کردی به منم بگو خواهر

راه حل پیدا کردی به منم بگو نزدیک دو ساله زایمان کردم لاغرم کردم ولی لعنتی شکم شکم شکم من برنجمم کم ...

اخه شما بعد از زایمان باید لگ میبستی

چون اگر نبندی شکم همون فرم حاملگی رو حفظ میکنه

مامان دوستم با دوتا سزارین شکمش تخته چون بعد از زایمان لگ بست و شکمش جمع شد

الان ورزش یا رژیم تاثیری نمیزاره رو اندازه شکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به نفسم کم شده همش به فکر اینم زیاد مشخص نباشه یادش بخیر قبلا هرچی دلم میخواست میپوشیدم به فک ...

ههی خواهر چی بگم که تنبلی تخمدانم واسه ما آدم شده

متاسفانه خواهر خودمم داره قابل درمان نیست اما با رعایت غذایی و رژیم سالم میتونی کنترلش کنی

اما خب نمیدونم بشه شکمو تخت کرد یا نه بنظرم باید با یه متخصص یا دکتر در این باره صحبت کنی

اخه شما بعد از زایمان باید لگ میبستی چون اگر نبندی شکم همون فرم حاملگی رو حفظ میکنه مامان دوستم با د ...

اتفاقا بستمو اینه من بعد زایمان چاق شدم بخاطر شیردهی

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

اتفاقا بستمو اینه من بعد زایمان چاق شدم بخاطر شیردهی

ای وای

اینو نمیدونم جدی

مامان خودمم شکمش عین همون حاملگیش مونده و اصلا لاغر نمیشه هیچ جوره اما دختر داییم زایمان کرد و لگ بست روش جواب بود

اونموقع نبستم چون هم جای بخیه ام اذیت میکرد هم فکر میکردم دروغه این حرفا

نه چند روز بعد از سزارین باید بست

البته منم شنیدم نمیدونم دقیقا باید چند روز بعد از سزارین بست