2777
2789
عنوان

چاقی شکم

213 بازدید | 21 پست

سلام من لاغرم و تا دلتون بخواد از خودم ناراضی

پهلو ندارم اما شکم دارم ، چربی نیستا منظورم اینکه انگاری معده و شکمم ورم داره آخه دوستامو که دیدم شکماشون تخت بود اما مال من به ویژه قسمت زیر شکم زیادی بزرگه...

نمیدونم شاید بخاطر اینکه زیادی به شکم میخوابم و بزرگی زیر شکم بخاطر همون باشه

کسی هست که اینطور باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم لاغرم ولی شکم دارم بعد زایمان هر چی باشگاه هم رفتم بهتر نشد

بعد از زایمان سزارین باید گن بپوشید وگرنه شکم همون فرم حاملگی رو میگیره و دیگه نمیره

ماله من که انگار شیش ماهه باردارم

😂😂😂😭😭😭خداااا

من میخوام شکممو با ورزش صاف کنم اما مسئله اینجاست که اصلا چربی ندارم که بخواد آب بشه و صاف شه شکمم

برای منم همینه😂وای بی صاحاب وقتی میشینی خیلی تو چشمهوگرنه دراز که میکشم زیاد معلوم نیست😂

منم همینم مثلا شلوار پوشیدم یهو میبینی یه چیز کوفتی مشخصه اع زیر شکمه که اینقدر ضایعست😂😭

😂😂😂😭😭😭خداااا من میخوام شکممو با ورزش صاف کنم اما مسئله اینجاست که اصلا چربی ندارم که بخواد آب ...

ماله منم مثل توپه سفته رژیم و ورزش و پیاده روی کلی وزن و سایز کم کردم همه چیم لاغر شد ولی شکمم هیچ جوره نمیره دیگه دارم باهاش کنار میام 😂😂

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ماله منم مثل توپه سفته رژیم و ورزش و پیاده روی کلی وزن و سایز کم کردم همه چیم لاغر شد ولی شکمم هیچ ج ...

وای خیلی رو مخمه بخدا

تو لباس خیلی مشخصه دوست دارم دست کنم دلو روده خودمو بکشم بیرون😂😂

راه حل پیدا کردی به منم بگو

نزدیک دو ساله زایمان کردم لاغرم کردم ولی لعنتی شکم شکم شکم

من برنجمم کم کردم بازم نشد

بعد جالبه همسرم یه ماه رعایت کرد برنج و نون خیلی کم خرد قشنگ شکمش تخت شد ابه اب شد شکمش

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم