2777
2789
عنوان

زیبایی

59 بازدید | 7 پست

اینکه میگن سوره هایی مثل یس اینا باعث زیبایی میشه حقیقت داره؟

امروز یجا شنیدم برام جالب بود

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه دیگه اگه واقعیت داشت که نمی رفتن عمل زیبایی این همه هزینه کنن👌

نه منظورشون این نبود یهو بینیت عملی میشه چشاتو گنده،

تقریباً منظورشون این بود که خوندنش نور میاره تو صوزت و اون چهره جلوه ی قشنگتری پیدا میکنه

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

نه منظورشون این نبود یهو بینیت عملی میشه چشاتو گنده،تقریباً منظورشون این بود که خوندنش نور میاره تو ...

کلا کاری به این نباشه انسان هایی که خیلی مهربونن و تو زندگی درست کارن چهرشون درخشندگی و جذابیت داره

کلا کاری به این نباشه انسان هایی که خیلی مهربونن و تو زندگی درست کارن چهرشون درخشندگی و جذابیت داره

پس بگووووو