درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4145 عنوان زیبایی 59 بازدید | 7 پست اینکه میگن سوره هایی مثل یس اینا باعث زیبایی میشه حقیقت داره؟امروز یجا شنیدم برام جالب بود هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان. 1405/05/03 | 02:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
peem عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 1061 نه دیگه اگه واقعیت داشت که نمی رفتن عمل زیبایی این همه هزینه کنن👌
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4145 نه دیگه اگه واقعیت داشت که نمی رفتن عمل زیبایی این همه هزینه کنن👌 نه منظورشون این نبود یهو بینیت عملی میشه چشاتو گنده،تقریباً منظورشون این بود که خوندنش نور میاره تو صوزت و اون چهره جلوه ی قشنگتری پیدا میکنه هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4145 خودت چی فکر میکنی پایین نوشتم هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
peem عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 1061 نه منظورشون این نبود یهو بینیت عملی میشه چشاتو گنده،تقریباً منظورشون این بود که خوندنش نور میاره تو ... کلا کاری به این نباشه انسان هایی که خیلی مهربونن و تو زندگی درست کارن چهرشون درخشندگی و جذابیت داره
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4145 کلا کاری به این نباشه انسان هایی که خیلی مهربونن و تو زندگی درست کارن چهرشون درخشندگی و جذابیت داره پس بگووووو هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.