2777
2789
عنوان

خواهر شوهر 😐

441 بازدید | 27 پست

یه دونه خواهر شوهر دارم عقد ک کردم دیدم هی داره از بی مهری و بی محلی کردن اون یکی عروسا میناله پیش خودم گفتم بزار براش خواهری کنم خواهر نداره منم مثه اون یکیا سرد نباشم باهاش دوسال عقد بودم ماشین ندارن تو این دوسال هر وقت ک رفتم خونه مادر شوهرم اونم بدون هیچ منتی رسوندیم ک پول اسنپ نده خونش هر کاری داشت جلو تر از همه به شوهرم میگفتم برو براش انجام بده تولدش میشد میگفتم باید بریم براش یه چیزی بخرم من هر چی میشد زنگ میزدم حالشو میپرسیدم اول از همه.

یه هفته قهر رفتم عید خونه پدرم برادر شوهرم اومد دنبالم گف تو با فلانی خواهرشوهرم میشینی درد و دل میکنی راجب زندگیت مشکلاتتونو بهش میگی دوتام میذاره روش میبره به مادرم میگه اونم مثه اسپند رو اتیش میشه پشت سرت میگه ال میکنم بل میکنم خواهشا حرفاتو بهش نگو میاره به مادرم میگع پرش میکنه از عید ک بخاطر دخالت مادرشوهرم دعوا کرده بودیم ناراحت بودم ازش خونش نرفتم

خواهرشوهرمم بدون هیچ دلیلی برداشته هم منو هم داداششو تو اینستا انفالو کرده منم دیگه از اون موقع ک برادر شوهرم گفته باهاش گرم نگیر درد و دل نکن باهاش خشک رفتار کردم خیر سرش باید شر بخوابونه حرفامو میبرده چندتام میذاشته روش مادره رو اتیش میزده منم ک خر فکر میکردم خوبمو میخواد حالا فهمیدم چرا اون یکی عروسا سالی یه بار سراغشو میگیرن ولی فکر کنم دلیل انفالو کردنش این بود ک رفتیم سرخاک پدر شوهرم اومدنی بهش نگفتیم بیا برسونیمت از این ناراحت بوده از وقتی برادر شوهرم اینو گفته دلچرکین شدم ازش

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محبت کردن خوبه اما درددل نباید بکنی با خانواده شوهر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
براش توقع ایجاد کردین

رفتیم سر خاک هوا خراب بود گرد و خاک شده بود با شوهرش با موتور اومده بودن برگشت به مادر شوهرم گف من چجوری بیام خونه با موتور تو این هوا مادر شوهرمم ما دوتارو نشون داد گف ایناها با اینا بیابه حالت قیافه گف ن بابا خودم میرم مام از کنارش رد شدیم شوهرم ک اصلا نگف بیا منم بخاطر اینکه با قیافه اون حرفو زد نگفتم بهش باما بیا رد شدم رفتم بعد چند وقت دیدم جفتمونم انفالو کرده

چقدر راحت از همون اول وارد بازی روانیش شدی ، مثلا خواستی زن داداش خوبه بشی ، این نصیحت رو بهت بگم چون تجربه ی زندگی متاهلیم بیشترِ ، رفتار سرد هیچ عروسی با خانواده ی شوهر بی دلیل نیست ، سردی دیده که اونم سرد شده ، دلش شکسته شده که دل سنگ شده ، پس سعی نکن بخوای عروس خوبه بشی و با کار و محبت خودت رو تو دل خانواده شوهر جا بدی

حق داری

مثلا میخواستم جای خواهر نداشتشو پر کنم و بی مهری و سردی اون یکی عروسارو براش جبران کنم ولی دیگه هر کاری ک براش میکنم اول اینکع میزاره به پای وظیفه بعدم هر چی بهش میگم اتیششو تندتر میکنه میره به مادر شوهرم میگه اونم اتیش میگیره از حرفاش پشت سرم اگه برادر شوهرم نمیگف باور نمیکردم گف تو میری از یه ادمی مشورت میگیری ک یه بار تو زندگیش شکست خورده؟ مثلا اون میخواد چ راه حلی بع تو بدع

از قدیم گفتن دوری و دوستی

خیلی هم نمیخواد باهاش گرم بگیری یه رابطه ساده مثل ارتباطی که تو محله با همسایه داریم حرف میزنیم ولی خوب نه دیگه در حد همه چی و خیلی صمیمی

زیاد هم صمیمی نشو ، دور برشون میداره

خدا لعنت کنه هرچی خواهرشوهر و عروس ذات خراااابه

تو دعوا بودم مامانم یع سر کتاب برام باز کرد یارو گفته بود یه نفر مادرشوهرشو یاد میده پرش میکنه منم از خواهر شوهرم مطمئن بودم گفتم ن بابا مادر شوهرم خودش بده کی میخواد یادش بعد چند روز بعد برادر شوهرم گف هر چی بهش میگی از دعواتونو اینا چندتام میذاره روش میارع به ننم میگع اونم مثه اسپند رو اتیش میپره هوا

محبت کردن خوبه اما درددل نباید بکنی با خانواده شوهر

اخه بعضی وقتا ک باهم حرف میزدیم میشنست مارو نصیحت میکرد باهام درد ودل میکرد من خرم گفتم ادم بدی نیس چندسالم ازم بزرگتره بزار ازش راهنمایی بگیرم مثلا مشکلمو بگم ببینم چی میگه واقعانم راهنمایی میکرد ولی نگو هر چی میگفتم میرفته به مادر شوهرم میگفته اونم اتیش میگرفته

چقدر راحت از همون اول وارد بازی روانیش شدی ، مثلا خواستی زن داداش خوبه بشی ، این نصیحت رو بهت بگم چو ...

اخه روزای اول همش میگف هیچ کدومشون سالی یه بارم منو یه شام دعوت نمیکنن بهم بی محلی میکنن مگه چندتا خواهر دارن داداشم ک اینجوری میکننن نمیدونم من خواهر ندارم و اینا منم ک ساده گفتم بزار مثه اونا نباشم براش

از قدیم گفتن دوری و دوستی خیلی هم نمیخواد باهاش گرم بگیری یه رابطه ساده مثل ارتباطی که تو محله با هم ...

الان دقیقا همونجوری شدم باهاش وقتی میبینمش فقد احترام و سلام و احوال پرسی تمام

تو دعوا بودم مامانم یع سر کتاب برام باز کرد یارو گفته بود یه نفر مادرشوهرشو یاد میده پرش میکنه منم ا ...

منم یه زنداداش داشتم،مثل خواهردوستش داشتم،یکبار که بادوستم رفته بودیم بیرون،دوستم بهش گفت که من خیلی ازش تعریف میکنم،به جای اینکه بگه لطف داره،برگشت گفت جلوی روم که اینطور نیست،پشتم اینطوره،یعنی موندم

با اون یکی زنداداشمم کلی پشتم حرف زدن و تهمت زدن و باآبروی من بازی کردن،حلالشون نمیکنم